• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olup coraspirini bırakan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NazC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
arkadaşlar iki gündür kanamam var dr coraspirini bırak dedi, tüp bebek doktorum değil çok güvenemiyorum , tüp bebek tecrübesi yok korkuyorum yaaa :KK61:

arkadaşlar iki gündür kanamam var dr coraspirini bırak dedi, tüp bebek doktorum değil çok güvenemiyorum , tüp bebek tecrübesi yok korkuyorum yaaa :KK61:
Canım benim öncekikle sakin ol.Bende senin gibiydim bir kaç gün öncesine kadar,ama stresin bebeğe çok zarar verdiğini okudum o yüzden elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum.Benim transferden sonra başlayan telve gibi çok koyu kahve bir akıntım var ve yaklaşık 10 gündür devam ediyo mübarek.yerleşme kanamasıymış.BU günde araştırdım yeni topik açtım burdada.Bu durumu tüp bebek doktoruma hemen bildirdim tabi anında kestirdi corasprini.Hala devam diyo.Bid benim beta hcg çok düşük başladı çok şükür artarak devam ediyo ,ilk başta çok umutsuz konuştular.Düşünsene kanamanın endişesi üstüne beta hcg ne çıkıcak endişesi.Benim endişem hiç bişey çözmüyo ama bebeğime zarar veriyo.Allaha emanet ettim,bekliyorum salı kontolüm var yine beta hcg bakılcak.

Canım umarım herşey yolunda gider rabbim miniklerimizi bize bağışlar, Allah yardımcımız olsun burada iyi haberletimizi paylaşalım inşallah

Back
X