• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama olmasına rağmen hamile?!

Coco_Loco

Bazen...
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
147
205
53
Iyi aksamlar kizlar :)

Benim biraz aklım karışık ve bunu sizinle paylaşıp sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum. Hamile kalmaya calisiyorum ve yaklasik 7 8 aydır da deniyoruz. Temmuzda izine gittigimizde ay halim 5 gün gecikmisti ve 3 gün öncesinden kahve rengi lekeler gelmeye basladi. O günden beri adet olmadan iki üç gün önceden o kahve rengi lekeler geliyor. Bu ayda öyleydi. Bu ayın 6sinda adet gördüm normalinden hafifti ve yaklasik 5 gün sürdü. Benimde tabii aklima hamilelik gelmedi dedim bu ayda tutmadi. Ama ne tuhafki üç dört gündür midem cok tuhaf hep bulaniyor bende dayanamadim bugün test yaptım. Test anında positiv gösterdi. Ben şok oldum bi yandan ve bi yandanda mutluluktan aglamaya başladım. Kocama daha anlatmadim doktorumla görüşmeden anlatmak istemedim. Suan kafam cok karisik hem tam adet günümde kanamam oluyor hemde test anında positiv gösteriyor.

Simdiden cevaplariniz icin tsk ederim 😘

Canım 6 kasımda adet oldun kaç gün sürdü adetin?
Yani üzerine görme yaşıyor olabilirsin çünkü 4 gün adet sürse 10 unda bitse bile beta hcg idrarda çıkacak kadar artmaz sanırım.
bence hemen bi kan ver değerine göre anlaşılır kaç haftalık olduğu🥰🥰

Canım 6 kasımda adet oldun kaç gün sürdü adetin?
Yani üzerine görme yaşıyor olabilirsin çünkü 4 gün adet sürse 10 unda bitse bile beta hcg idrarda çıkacak kadar artmaz sanırım.
bence hemen bi kan ver değerine göre anlaşılır kaç haftalık olduğu🥰🥰
Tam adet de denilemez. Hafif kanama vardi ama adetimden farklıydı lakin benim aklima bisey gelmedi. Dedim bu ayda herhalde biraz farkli. Yaklasik 5 gün sürdü. Ben saniyorum adet görmedim. Testi idrara batirirken hemen iki cizgiler gözüküyor. Bugün yine yaptim ve yine pozitif cikti. Yarin doktorumu arayip randevu alacağım.

Tam adet de denilemez. Hafif kanama vardi ama adetimden farklıydı lakin benim aklima bisey gelmedi. Dedim bu ayda herhalde biraz farkli. Yaklasik 5 gün sürdü. Ben saniyorum adet görmedim. Testi idrara batirirken hemen iki cizgiler gözüküyor. Bugün yine yaptim ve yine pozitif cikti. Yarin doktorumu arayip randevu alacağım.

en güzeli kan vermek canım acilde 1 saatte çıkıyor sonuçlar :KK66:

Back