- 21 Nisan 2012
- 261
- 50
- Konu Sahibi ozlemduymak
kanama olmadan düşükmü yapılır... doktor düşmüş diyor... 6 haftalık gebeydim cuma günü leke oldu bi kaç damla.. cumartesi acile gittim ultrasonda zorda olsa bi kese gördü doktor kanda bakalım dedi.. kan değerleri 15.800 çıktı 3 gün önceki 3000 di doktor güzel artmış değerler pazartesi gebe polikliğine gel dedi bu arada o lekeler yine günde 2 3 damla devam etti kanama yok sadece leke ve wc ye her girdiğimdede bakıodum bişi düşüomu diye..yoktu düşmesi için iyi bir kanama olmalıki düşsün dimi.. neyse bugün gittim kan değerleri 15000 den 300 e düşmüş bugün doktor karından usg baktı içerde kanama alanları var dedi düşük yapıon dedi... e bende yine tık yok düşünün iç çamasırıma bile gelmio asla... leke var diorum dioki düşmüş işte farketmemişsin... ya düşse kanama çoğalmazmı.. nerde bu bebek kuş olup uçtumu böyle durum yaşayn varmı kızlar aranızda.. şimdi osevmediğim kanamayı dört gözle bekliorumki gelsin diye ama yokk şimdide olekelerin rengi dahada açılmıs acık kahveye dönmüş allahım nolur yardım et ((