kanama neden olur yardım edin :(

beatiful_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
36
0
86
İstanbul
kızlar ananem 70 yasında ve 1 haftadır falan kanaması oluyormus bizim yeni haberimiz oldu yarın doktoru gitcez ama sizce nedenleri neden olabilirr yardım edderseniz cok mutlu olucamm

cnm geçmiş olsun benim ananeminde olmuştu kanaması kadın doğumcuya götürmüştü annemler küçük bi operasyon yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam sonra durmuştu şuan 77 yaşında ve hayatta sizinkide önemli bişey deildir inş.

sagol canım ya insallah önemli bişey yokdur bu arada ananenede gecmiş olsun neden oluyomus peki biliyomusunuz?

cnm ananemin yeni olmadı belki 6-7 sene oldu belkide daha fazla ben küçüktüm hatırladığım sadece kanamasıydı rengide böyle koyu deildi nasıl desem açık su gibiydi ama durmuyordu nedenini hiç hatırlamıyorum önemli bşey deildi sanırım doktor öyle demişti sende üzülme fazla geçer inş. en kısa zamanda doktora götürünki fazla kan kaybetmesin yaşlı sonuçta bünyesi iyice zayıflamasın

tamam sagol canım ya yarın hemen götürcez doktora insallah önemli bişey cıkmaz zaten fazla yokmuş kanaması yatınca oluyomus bünyesinin zayıflacagını falan sanmamda önemli bişey olmasından korkuyrm

LuLu, canım yeni geldim eve ameliyat denildi yaa zaten artık baya kötü olmus rahmi falan dışarı cıkmıs 15 gündür sürüyomus bu kanama ondan tek care ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…