Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ananem 70 yasında ve 1 haftadır falan kanaması oluyormus bizim yeni haberimiz oldu yarın doktoru gitcez ama sizce nedenleri neden olabilirr yardım edderseniz cok mutlu olucamm
cnm geçmiş olsun benim ananeminde olmuştu kanaması kadın doğumcuya götürmüştü annemler küçük bi operasyon yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam sonra durmuştu şuan 77 yaşında ve hayatta sizinkide önemli bişey deildir inş.
cnm ananemin yeni olmadı belki 6-7 sene oldu belkide daha fazla ben küçüktüm hatırladığım sadece kanamasıydı rengide böyle koyu deildi nasıl desem açık su gibiydi ama durmuyordu nedenini hiç hatırlamıyorum önemli bşey deildi sanırım doktor öyle demişti sende üzülme fazla geçer inş. en kısa zamanda doktora götürünki fazla kan kaybetmesin yaşlı sonuçta bünyesi iyice zayıflamasın
tamam sagol canım ya yarın hemen götürcez doktora insallah önemli bişey cıkmaz zaten fazla yokmuş kanaması yatınca oluyomus bünyesinin zayıflacagını falan sanmamda önemli bişey olmasından korkuyrm
LuLu, canım yeni geldim eve ameliyat denildi yaa zaten artık baya kötü olmus rahmi falan dışarı cıkmıs 15 gündür sürüyomus bu kanama ondan tek care ameliyat