kanama mi akinti mi yardim edin

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.311
5.628
37
az once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi

az once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi
Korkma canım ben o akintiyi ilk haftalarda normal biliyorum çoğu kişiden duyuyodum

Yok değildr heralde kuzu hamile olan bayanlar yardımcı olsa anları ne olduğunu bi daha olursa git hastaneye ama korkulacak bişey değil heralde
o yerlesme kanamasi adete yakin yada adet gunu oluyoms genelde benim gec dollenme olmus olablr ama daha oncelerde gelmesi gerekirdi ne bilim yaa gelirse direk acile gidicem zaten

Korkma ama doktora da gitmeden agir is yapma ayagini dik havaya rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin

zAten bi is yaptgmda yok anlamadim ki neden oldu gidicen galiba acile icim icimi yiyo
Yapma boyle az bi sakin ol.icin rahat etcekse git.ayakta durmakda bi is benim dusuk tehlikm var cok ayakta kalamam lekelenmem olur hemen o yuzden dinlen bol bol.

Canim ben kızıma 6 haftalik hamileyken bildiğin kan gelmişti benden az Boz da değil ozaman ki cahillikle kimseye bişe demedim kendi kendimi yedim ama dewamı gelmedi şimdi kızım 5.5 yaşında :))) eğer dewamı gelmezse hiç korkma ama gelirsede telaş yapma çok tanıdığım var hamileligini o lekelerle bitiriolar hepsi düşüge işaret değil ama doktor kontrolünde ol canım. ..

Canim ben kızıma 6 haftalik hamileyken bildiğin kan gelmişti benden az Boz da değil ozaman ki cahillikle kimseye bişe demedim kendi kendimi yedim ama dewamı gelmedi şimdi kızım 5.5 yaşında :))) eğer dewamı gelmezse hiç korkma ama gelirsede telaş yapma çok tanıdığım var hamileligini o lekelerle bitiriolar hepsi düşüge işaret değil ama doktor kontrolünde ol canım. ..
dr dan geldim simdi canm bisey yokmus daha cok kucuk sanirim 517 cikti hcg az degil mi ya dusuk deger gibi geldi

Hiç baktirmismiydin değerine daha once? Önemli olan düzenli artması canım doktor bişe demedimi? Belki geç döllenme olmuştur.
regl 2 gun gecmisti kan verdim 2.1 cikti dr şüphelendi sonra 6 gun geçince evde test yaptm pozitif bu sali icinde dr randevum vardi iste once acile gitmek kismetms acilde de 517 cikti sali gunu tekrarliycm iste canm insallah yukselir

pembe yada açik kirmizi olursa onemli diue biliyorum ben
khverengiye genelde normal der dr
gidecekmisinde zaten ,saglikli gebelikse bisey olmaz Allahin izniyle

Canim bence yatmalusin yat dinlen leken gidene kadar.. cok zir Allah yardim etsin benim 3 dusugum oldu bu arada..

t

tamam canim sagol bekliycm bi yarim saat daha her an acilede gidebilrm icim icimi yiyo

Kardeşim korkma kendini stresden arindir. Gec dollenmeler de olur . Yerlesme akintindir. Biraz uzan ayaklarini dik havaya . Lavaboys ihtiyac duydugunda camasirina ve temizlerken bak . Yarin sabah git ve progestan verecektir doktor herihtimale karsi . Rabbim sana bagislasin evladini.

X