- 29 Mayıs 2024
- 358
- 226
- 30
-
- Konu Sahibi mavimuallime
Çünkü kanama alanı yapan şey genelde aspirindirGenelde doktorlar aspirini bıraktırıp iğneye devam ettiriyorlar.
Aspirin 2 haftadır bıraktım doktor bırak dediği için iğne yetiyordur ama dimiÇünkü kanama alanı yapan şey genelde aspirindir
Lekelenme varken aspirin kullanmaya devam ettiniz mi ?İyi aksamlar,kan sulandırıcı kullandigimda hamileyken kanamam yada lekemem vardı kan sulandırıcı devam ettim hiç birakmadim.bebek tutunmasi için kanamam varsa Protestan iğne vurdurdum,6ay kadar progestan hap kullandım hep uzandım fazla ayakta durmadım.
Başka doktorla gorursun
Ewet kullandım birakmadim. Progestan iğne vurdurun bebek tutunması için.suan sağlıklı kucagimda 6aylik oğlum var. hep lekelenme geliyordu 6ay hap kullandım. Kanamam varsa iğne vurdurdumLekelenme varken aspirin kullanmaya devam ettiniz mi ?
5 gün progestan iğne kullandım şuan hap olarak devam ediyorum kanamam yok sadece lekelenme devam ediyor. Ama doktor aspirin kullanmana gerek yok kanama alanı büyümesin dedi. Sadece oksapar iğne kullanıyorum. Sizin pıhtılaşma durumunuz neydi ? Belki daha fazladır bana göreEwet kullandım birakmadim. Progestan iğne vurdurun bebek tutunması için.
5ayliga kadar lekeleme gördüm.2tane pitihlasmam vardi5 gün progestan iğne kullandım şuan hap olarak devam ediyorum kanamam yok sadece lekelenme devam ediyor. Ama doktor aspirin kullanmana gerek yok kanama alanı büyümesin dedi. Sadece oksapar iğne kullanıyorum. Sizin pıhtılaşma durumunuz neydi ? Belki daha fazladır bana göre
Homozigot mu heterozigot mu5ayliga kadar lekeleme gördüm.2tane pitihlasmam vardi
Mthfr a1298c homozigotHomozigot mu heterozigot mu
Canm geçen yıl tedavi oldum.suan 6aylik oğlum varÇok teşekkür ederimendişelenmiştim kendi başıma aspirin içsem mi ya da başka doktora görünsem mi diye düşünüyordum rahatladım. Benim tek gen heterozigot doktor muhtemelen ondan dolayı bıraksam birşey olmaz diye düşündü. İnşaAllah sizde bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız