kanama bittiği halde ara ara kanama

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.638
63
34
merhaba kızlar, doğum yapalı 40 gün olacak kanamam bitti akıntıya döndü artık, ara ara kanama oluyor normal midir?

Normal canım..benim 15 gün sürmüştü doğumdan sknra adet.ama aralarda 2 ay süren kanamalar ve adet düzensizliği olmuştu . Doktor normal demişti

Merhaba kızlar tarlusal kullandım adet sokturucu oniki adet haptan olusuyo ben onuncu hapı aldığım gün adet gördüm normal 7 gün adet gördüm normalde adetim 7 gün suruyo zaten ama 8 ncı gün leke tarzında gelmeye başladı tarlusali Aralık 1 de kullanmaya başladım ayın 10 nda adet oldum üçüncü günü adetin doğum kontrol yasmini kullanmaya başladım ama benim ara kanamam hiç bitmedi Aralık 17 den beri hergun kanama lekem geliyo bu neden olur acaba doğum kontrol Ocak ve Şubat'ta kullanıp sonra gebelik tedavisine basliycam dedi doktor. ama bu kanamam neden bitmiyo anlamadım adet ağrısı gibi belimde ve bacağımda Ağrı'da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…