Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlaar hamıleyım ama zaten sorun vardı doktor salı gunu alacaktı buyuk ıhtımal evde kanaman olabılır demiştı bugun basladı sımdı lele leke geliyor cok korkuyorum ne yapmam lazım
Aradım ama pekilgılenmedı leke leke olursa bırsey olmaz dedi hastaneye gıtmeye korkuyorum cok kotuyum zaten dun kontrolum vardı doktor gelişmemiş demiştı salıya kadar beklıcrktı duzelır belki dıye ama olmadı
Kızlaar hamıleyım ama zaten sorun vardı doktor salı gunu alacaktı buyuk ıhtımal evde kanaman olabılır demiştı bugun basladı sımdı lele leke geliyor cok korkuyorum ne yapmam lazım
Sagol canım zaten dedım ya gelişmedi gebeligim doktor salı gunu aynı olursa alacam demişti ondan korkuyorum yarın gıtsem olurmu ki yada dıyorum bır umut bebegım geliştıyse kanamanın zararı olursa
Sagol canım zaten dedım ya gelişmedi gebeligim doktor salı gunu aynı olursa alacam demişti ondan korkuyorum yarın gıtsem olurmu ki yada dıyorum bır umut bebegım geliştıyse kanamanın zararı olursa
kanama varsa gelişmedi demektir aynı şeyi ben 10gün önce yaşadım ve sonuç kürtaj benimkide gelişmedi kanaman yeni başladıysa şu an az ve kahve rengiyse yarın git
kanama varsa gelişmedi demektir aynı şeyi ben 10gün önce yaşadım ve sonuç kürtaj benimkide gelişmedi kanaman yeni başladıysa şu an az ve kahve rengiyse yarın git
Canım iki gündür benimde kanamam var ama hersey normal çıktığı için doktorum bana progestan verdi ve kanamam azaldı inşallah daha iyi olacak bence sen hemen nir acile git belki gelişmiş olabilir hemen müdahale edilir cnm