Yani sıkıntı olur mu ne yapmam lazımOlur, büyüye de bilir küçülüp kendini sınırlaya da bilir
Benimki küçük küçük dedi akıntı falanda olmadım progestan kullanıyodum gecen hafta 1 tane vardı kanama alanı bunun için progestan kullanmayalım dedi akıntın olursa ozman kullanırsın dedi şuanda sıkıntı yaptığım kanama alanı neden olurBenim 5+1 de iken gebelik kesesinin 3 katı büyüklüğünde 22×10 mm taze kanama alanım vardı. Kanama alanı durumunda doktorlar istirahat öneriyor. Bir doktorum bana ayaklarım yüksek bir pozisyonda yatmami ve sadece tuvalet ve yemek için kalkmamı söylemişti. Bol su icmelisiniz, sıvı tüketmelisiniz, C vitamini bol bol alin. Ben tüm bunları yaptım 13. haftaydı galiba kanama alanı görülmedi. Bir iki kez sadece peçeteye gelen ya da iç camasirimda gördüğüm devamı gelmeyen kanamalarim oldu. Ama şükür hepsinde bebek iyiydi. Korkmayın, stres olmayin, bol dinlenin. Progestan da eğer doktor verirse kullanın.
Sebebi tam olarak bilinmiyor.Çözümü de kesin değil, kanama alanı fizyolojik bir durum, bazı hamileliklerde sonuna kadar devam ettiği de oluyormuş, bazılarında bebek büyüdükçe yok oluyor. Doktor da öyle söyledi, gerçekten araştırdım öyle de. Sizin bebeğiniz büyük, kanama alanı küçük diye doktor progestan vermemiştir. Tedirgin olmayın ama kendinizi de çok yormayın. Bol su tüketin mutlaka.Benimki küçük küçük dedi akıntı falanda olmadım progestan kullanıyodum gecen hafta 1 tane vardı kanama alanı bunun için progestan kullanmayalım dedi akıntın olursa ozman kullanırsın dedi şuanda sıkıntı yaptığım kanama alanı neden olur
Çok teşekkür ederim içim birazdaha olsa rahatladıSebebi tam olarak bilinmiyor.Çözümü de kesin değil, kanama alanı fizyolojik bir durum, bazı hamileliklerde sonuna kadar devam ettiği de oluyormuş, bazılarında bebek büyüdükçe yok oluyor. Doktor da öyle söyledi, gerçekten araştırdım öyle de. Sizin bebeğiniz büyük, kanama alanı küçük diye doktor progestan vermemiştir. Tedirgin olmayın ama kendinizi de çok yormayın. Bol su tüketin mutlaka.
Ne demek, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim içim birazdaha olsa rahatladı
Amin inşallaaaahNe demek, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah