- 19 Şubat 2020
- 5.362
- 2.908
- 123
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
-
Benimde öyleydi progestan kullandım geçti ama ben aynı gün perinatoloji doktoruna gittim o da bu kadar küçük bişeye kanama alanı denemez dediKızlar bugün kontrolüm vardı,iki hafta önce gittiğimde altan kalp atışını duymuştuk,bugün doktor karından baktı ve kalp atışı yok dedi,detaylu ultrasyona yollayacaktı ki bir dakika dedi az var dedi,sonra altan baktı kalp atışları normal 8 haftalık dedi,2 tane kanama alanı varmış, böyle bir şey yaşayıp geçen arkadaşlar varmı acaba?
Bende kullanıyorum canım iki tane var boyutuda fark ediliyorBenimde öyleydi progestan kullandım geçti ama ben aynı gün perinatoloji doktoruna gittim o da bu kadar küçük bişeye kanama alanı denemez dedi
Yani bana da göstermişti de o kadar büyük değildi gerçi bana göre büyük değildi çünkü diğer gebeliğimde avucumun içi kadar kanama alanı düşürmüştümBende kullanıyorum canım iki tane var boyutuda fark ediliyor
Sağlıklı doğum yaptınız mı?Yani bana da göstermişti de o kadar büyük değildi gerçi bana göre büyük değildi çünkü diğer gebeliğimde avucumun içi kadar kanama alanı düşürmüştüm
Hayır 21 haftada erken doğum yaptım ama sanırım farklı nedenden oldu benim adet kanamasından fazla kanamam oluyodu 21 haftaya kadar hep kanamam oldu en son suyum geldiSağlıklı doğum yaptınız mı?
Geçmiş olsun canım,çok sagol Allah'ım herkese vakti zamanında sağlıklı evlatlar versinHayır 21 haftada erken doğum yaptım ama sanırım farklı nedenden oldu benim adet kanamasından fazla kanamam oluyodu 21 haftaya kadar hep kanamam oldu en son suyum geldi
Hayırlı olsun canım bende vitil olarak aldım, uzanıyorum işten izin aldım ..çok sağol canimBende de kanama alani vardi. Progestan kullandim. Iliski yasak, kanama alani gectikten sonra 5 gunde 1 kez iliski verjyor doktor. Buna dikkat edin. 36.haftada dogum yaptim. Bir sıkıntı olmadi.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah dediğim gibi şimdilik de sizin kadarlıkken var demişlerdi protestan kullandım 10 gün sonra kaybolmuştu korkmayın geçer benceGeçmiş olsun canım,çok sagol Allah'ım herkese vakti zamanında sağlıklı evlatlar versin
İnşallah canım vitili günde iki kere dediler, tüp bebek te 3kullaniyordum kafam karıştı doktorlar farklıAllah isteyen herkese nasip etsin inşAllah dediğim gibi şimdilik de sizin kadarlıkken var demişlerdi protestan kullandım 10 gün sonra kaybolmuştu korkmayın geçer bence
Saglikla kucaginiza alin insallah. Bende fitil olarak almistimHayırlı olsun canım bende vitil olarak aldım, uzanıyorum işten izin aldım ..çok sağol canim
Amin canin gunde kaç kez aldınızSaglikla kucaginiza alin insallah. Bende fitil olarak almistim
Aynen doktordan doktora değişiyoİnşallah canım vitili günde iki kere dediler, tüp bebek te 3kullaniyordum kafam karıştı doktorlar farklı
Inan hatitlayamiyorumAmin canin gunde kaç kez aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?