• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANAMA ALANI...

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.350
2.903
123
40
Kızlar bugün kontrolüm vardı,iki hafta önce gittiğimde altan kalp atışını duymuştuk,bugün doktor karından baktı ve kalp atışı yok dedi,detaylu ultrasyona yollayacaktı ki bir dakika dedi az var dedi,sonra altan baktı kalp atışları normal 8 haftalık dedi,2 tane kanama alanı varmış, böyle bir şey yaşayıp geçen arkadaşlar varmı acaba?

Kızlar bugün kontrolüm vardı,iki hafta önce gittiğimde altan kalp atışını duymuştuk,bugün doktor karından baktı ve kalp atışı yok dedi,detaylu ultrasyona yollayacaktı ki bir dakika dedi az var dedi,sonra altan baktı kalp atışları normal 8 haftalık dedi,2 tane kanama alanı varmış, böyle bir şey yaşayıp geçen arkadaşlar varmı acaba?
Benimde öyleydi progestan kullandım geçti ama ben aynı gün perinatoloji doktoruna gittim o da bu kadar küçük bişeye kanama alanı denemez dedi

Bende de kanama alani vardi. Progestan kullandim. Iliski yasak, kanama alani gectikten sonra 5 gunde 1 kez iliski verjyor doktor. Buna dikkat edin. 36.haftada dogum yaptim. Bir sıkıntı olmadi.

Hayır 21 haftada erken doğum yaptım ama sanırım farklı nedenden oldu benim adet kanamasından fazla kanamam oluyodu 21 haftaya kadar hep kanamam oldu en son suyum geldi
Geçmiş olsun canım,çok sagol Allah'ım herkese vakti zamanında sağlıklı evlatlar versin

Bende de kanama alani vardi. Progestan kullandim. Iliski yasak, kanama alani gectikten sonra 5 gunde 1 kez iliski verjyor doktor. Buna dikkat edin. 36.haftada dogum yaptim. Bir sıkıntı olmadi.
Hayırlı olsun canım bende vitil olarak aldım, uzanıyorum işten izin aldım ..çok sağol canim

Back