Merhabalarlar 24 yasındayım daha once 8 haftalık gelişmeyen kalp durması sonucu kürtaj oldugum bir gebeliğim var ve hiç kanama yasamamıstım.sonra faktor 5 heterezigot oldugum anlasıldı va bir sonraki gebeliğimde 4000 oksapar ve ecopirin basladık 6. Ve 9. Haftada kahverengi kanamam oldu kucuk kanama alanlarım vardı doktor kalp seklinde rahimden süphe etti 12. Haftada sorun yok dendi ardından cinsel ilişki sonrası 1gun kahverengi lekelenme ve ertesi sabah sildiğimde peceteye gelen ufak hemen duran kanama yasadım doktora gittim sorun gorunmuyor denildi,kanama kesildi ardandan 2 hafta sonra 14hafta arasında 2 gun süren yogun kırmızı kanama yasadım ozmn olan ultrason kontrolümde ufak kanama alanım oldugu sorun gorunmediği plasentanın bebegın yukarda oldugu soylendi ecopirin kesildi ,istirahat ettim ve ilaclarıma devam ettim fakat 16. Haftada kahverengi lekelenmem basladı lekelenmenin 3. gunu doktora gittiğmde 16+3 iken rahim agzımı kaplayan 3.5cm lik bir kanama alanım oldugunu yani onceki kanama alanımın buyudugunu ogrendim rahim ağzımı bu kan kapladıgı için dolgunluk hissettiğim soylendi oksaparı kanama alanı gecene kadar kesti kahverengi akıntışarım devam edıyor, rahim agzımı alttan ultrasonda 38mm olçtü ıstırahat ve gunde 3progestan ve 3gune bir pruluton onerildi bebek gelişimi adet tarıhime göre 1 hafta onde ılerlıyor bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum