Kanama alanı ve kramplar

prensesannesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
20
11
3
32
Kızlar merhaba 6hafta 5 günlük gebeliğim mevcut 6 haftalıkken gittğimde doktor vajinal kontrolde kanama alanı gördü kesenin alt kısmında ilaç başladı. Kramplarım oluyor ve halsizliğim çok fazla resmen ayağa kalkamıyorum baş ağrısı da var. İlk gebeliğimde bunların hiçbirini yaşamamıştım. Aranızda benzer şeyler yaşayan var mı endişeliyim ben açıkcası

Benim de kanama alanım vardı , baya kanamam olmuştu , ilaç kullandım uzun süre, şimdi kesildi ama hep dikkat etmek gerekiyor, ilk bebeğimde ben de hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Bende ilk böyle şeyler yaşıyorum sizin ne kadar sürdü kanama hep kırmızı mıydı kahverengiye döndü mü ? Ağrı var mıydı ?

Ben yaşamıştım

Bende ilk böyle şeyler yaşıyorum sizin ne kadar sürdü kanama hep kırmızı mıydı kahverengiye döndü mü ? Ağrı var mıydı ?
Ağrım yoktu , bi anda tüm pantolonum ıslanacak şekilde kanamam oldu , o gece hastanede yattım, iğnelerin sonunda adet kanaması gibi oldu , 2.gün kahverengiye döndü ve 2 hafta belki daha çok kahverengi akıntı az az devam etti , sonra bitti Ama hala ilaç kullanıyorum, az hareket ediyorum doğuma kadar hep tedbirli olmam gerekiyor

Benim 15 günü geçti ama kahverengi akıntı bitmiyor bende sadece yatıyorum başka bir şey yapmam yasak yatak tuvalet

Benim 15 günü geçti ama kahverengi akıntı bitmiyor bende sadece yatıyorum başka bir şey yapmam yasak yatak tuvalet
Bi süre sonra ev içinde hareket edebilirsin ama ben hala uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum , oğlum küçük onunla yeterince oynayamiyorum o beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…