ama canım sonrada araya yılbaşı tatili hafta sonu falan girecek ihmal etmetabıkı dusunuyorum ama calısıyorum sımdı ızın alsam yılbası dıye kaytarmak ıstedıgım dusunulebılır o yuzden beklemedeyım. en son kontrolumu olalı cok olmadı hıc bole bısey soylenmemıstı(
canım hamile kalmayı falan düşünüyor muydunpeçeteyle silince gozle gorulur sekılde acık renkteydı. tekrar kontrol edemedım devamı gelmez umarım.
I iismihann evet ama ne yapayım suanda soyleyebılcegım kımsede yok erkek oldukları ıcın kanamam var dr gıtmem lazımda dıyemıyorum moralım bozuldu cok bu kadar erkende hastalanabılmıs olamam dıe dusunuyorum
mesajınızı bugün gördünm. bende ara kanama mağduruyum. 11 gündür gecmedi sizin ne kadar sürdü merak ettim. ben pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. bebek istiyoruz olmuyo galiba bi sıkıntı varadetime 15 gün var az once bır baktım kanamam var.daha once hıc ara kanamam olmamıstı.-
benimde 2 ay önce ara kanamam oldu aynı şekilde adetime 14 gün kala ve 15 gün kadar sürdü doktora gittim birşey olmadıgını söyledi inş seninde önemli birşey değildir canımadetime 15 gün var az once bır baktım kanamam var.daha once hıc ara kanamam olmamıstı.-
yukarıda yanlış alıntı yapmışım canım benimde aynı şekilde 2 ay önce oldu 15 gün sürdü doktora göründüm birşey yok dedi inşallah seninde yoktur önemli birşeyinmesajınızı bugün gördünm. bende ara kanama mağduruyum. 11 gündür gecmedi sizin ne kadar sürdü merak ettim. ben pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. bebek istiyoruz olmuyo galiba bi sıkıntı var
ya benim de iki yil önce olmuştu bi basladi bidahaki adetime kadar gecmedi. birsürü doktora gittim senin gibj iste bisey yok dediler. ama insan korkuyo yine deyukarıda yanlış alıntı yapmışım canım benimde aynı şekilde 2 ay önce oldu 15 gün sürdü doktora göründüm birşey yok dedi inşallah seninde yoktur önemli birşeyin
rica ederim canım ne demek kadın olmak başa bela vallaya benim de iki yil önce olmuştu bi basladi bidahaki adetime kadar gecmedi. birsürü doktora gittim senin gibj iste bisey yok dediler. ama insan korkuyo yine debide bebek istiyoruz ondan da endişeliiyim. olmayacak diye. Inşallah çıkmaz benim de.de.cevapladigin icin cok teşekkür ederim canim Allah razı olsun
benim bugün adet günümüdu olmadım. öyle kanama geliyo ki oldum saniyorum ama yok. adet olsam hormon tahliline gidicem.siz kac aydir deniyosunuz bebegiSlm kızlar. Bende de oldu. Ama iki ay önce kimyasal düşük oldu bende. Bu duruma çok benziyor. Endişeliyim doğrusu ama başta dusuktendir dedim gecistirdim. NormL adetim 7GUN sürer son günler nerdeyse ped kullanmazken bugün 8. Gün hala ped kullanıyor um. Ustelik mide bulantısı da cabasi .sizde sonuç ne oldu peki bi düzelme oldu mu.
benim hamilelik imkansiz yani bu kadar kanamaya hamilelik olmaz heralde. stresten gecikmistir. ama bu ara kanama beni bitirdi resmen inşallah önemli bisey cikmaz.doktora gitmeye korkuyorum artik. sogan kürü yapiyorum o da kesmedi. 15 gün olacak nerdeyse hâlâ sürüyo. sizin başınıza geldi mi hiç. böyle uzun süren ara kanamaHamile olabilirsiniz yani. Belirtiler falan davarsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?