Kanaltürk'teki programlar...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Kanaltürk ve Bugün TV uydudan çıkarıldı, bütün programlarını bitirdi..
Samanyolu ve Mehtap TV'nin ardından Kanaltürk ve Bugün TV'de Türksat uydusundan çıkarıldı.

Capture.JPG

Yazdırbugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV'den çıkarılmasının ardından, kanallar dün gece de Türksat'tan kaldırıldı. Bu gelişmenin ardından Kanaltürk, tüm programlarını bitirme kararı aldı. Bugün 80 çalışanın işine son verileceği öğrenildi.

2007'den beri hafta içi her Sabah izleyicisiyle buluşan '2. Sayfa' ekibi haberi böyle duyurdu:

"8,5 yıldır huzurla, zevkle çalıştığımız @Kanalturk maceramız bugün sona erdi. Emek veren ve izleyen herkese teşekkür ederiz. Görüşmek üzere."

DERYA'NIN DÜNYASI DA BİTTİ

Sunuculuğunu Derya Baykal'ın üstlendiği 'Derya'nın Dünyası' dün son kez ekrana geldi. Hafta içi her gün öğle kuşağında ekrana gelen program bugünden itibaren yayınlanmayacak.
http://www.milliyet.com.tr/kanalturk-ve-bugun-tv-uydudan-magazin-2149306/

Son düzenleme:
2. sayfayı sevmiyordum hiç ama deryalı günler faydalıydı kadınlar için izdivaç programlarına nazaran...

Eşim boks maçlarını izliyordu onun dışında ilgimi çeken birşey yoktu ama işsiz kalanlara çok üzüldüm.

O kadar kisinin işsiz kalmasina cok ama cok üzüldm yaziktir ya

Uydudan çıkarılan kanalların birçoğu seyrettiğim kanallar değil, ki zaten ben yabancı kanalları izlerim ama bu olayda en çok üzüldüğüm nokta birçok insanın işsiz kalması.
İsim yapmış, medyatik yüzler başka kanallarda başka programlarda devam edecektir ama arka plandaki pek çok emekçi işlerinden olacak.

Bir nebze olsun üzülmüyor musunuz?

Uydudan çıkarılan kanalların birçoğu seyrettiğim kanallar değil, ki zaten ben yabancı kanalları izlerim ama bu olayda en çok üzüldüğüm nokta birçok insanın işsiz kalması.
İsim yapmış, medyatik yüzler başka kanallarda başka programlarda devam edecektir ama arka plandaki pek çok emekçi işlerinden olacak.

Bir nebze olsun üzülmüyor musunuz?

valla ben işsiz kalanlara üzüldüm, bi süre sonra insanın işi evi gibi oluyor zaten

Kanalların kapatılmasını asla tavsip etmiyorum.. o insanların ekmeksiz kalmalarına sebep olanlarıda kınıyorum.. ne olursa olsun başka yol bulunmalı idiii..

Back