Kanaltürk ve Bugün TV de Türksat'tan çıkarılıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Kanaltürk ve Bugün TV de Türksat'tan çıkarılıyor
Cemaat televizyonlarından sonra Kanaltürk ve Bugün TV de bu geceden itibaren Türksat'tan çıkarılacak.
Sitene Ekle
İşadamı Akın İpek'e ait bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'nun; Digitürk, Tivibu, Teledünya ve Kablo TV’den çıkarılmasının ardından, bu gece de Türksat’tan da çıkarılacağı öğrenildi.


Kayyum'a devredilen iki kanala da Ekim ayı içerisinde tebligat gönderilmişti.

haber 7

http://www.milliyet.com.tr/kanalturk-ve-bugun-tv-de-gundem-2148887/
 
şimdi burda çalışanlar işsiz mi kalacak, neden çıkarılıyor ki, zaten hükümetin istediği şekilde haber veriyorlar artık, kanal türkde de bi sürü program vardı
 
Bu kadarda olmaz ama sonra bu ülke diktatörlükle yönetilmiyor diyorlar

o kadar insanı ekmeğinden ettiler nerede bu basın özğürlüğü
 
Özgür basın... Yazık çok yazık.
 
türksattan değil başka biyerden yayına devam ediyorlarmış ama onu kullanan kaç kişi var bilemiyoruz tabi.
hiç hoş olmuyor bu kısıtlamalar.
şahsen hiç görüşüme uygun olmayan kanalları basın yayın organlarını sırf meraktan ya da onların görüşlerini de öğrenmek için takip ettiğim bile oluyor. o kanalları izleyenler sadece onlar gibi düşünenler değil ki. herkese karşı haksızlık bu.
 
Back