• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal tikanikligi yasayan varmi? yinede hamile kaldinizmi?

ebru83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
9
0
86
Almanya
merhaba arkadaslar,

moralim cok bozuk... 2 yildir korunmuyoruz ama yinede hamile kalmiyorum...

bide o yetmiyormus gibi hergün kasiklarimdaki agri beni öldürüyordu... doktora gittim.... ve sol yumurtamda 6cm büyüklügünde bir kist buldu... ve durumlar sol tüpümün tikandigini gösteriyor... bu ayin 22de ameliyata alinacagim... cok korkuyorum... doktorum bana tam birsey söyleyemedi... kanallarim acilinca hamile kalabilirmiyim? böyle bir sorun yasayan oldumu?

ve türkcesi ne bilmiyorum ama ENDOMETRIOSEde olabilirmis.... offff ANNE OLMAK ISTIYORUM... artik hergün agliyorum... suan isyerindeyim ve forumlarda okudugum annelerin yazilarini okuyarak agladim.... ALLAHIM BANADA ve TÜM OLMAYANLARADA NASIP ETSIN.....

lütfen böyle bir hastaligi olupda hamile kalan varsa yazsin lütfen... :(

canım bak her sey allahtan senın gıbı çok agladım hamıle olmak ıstıyorum dedım vede oldum benden mutlusu yoktu ama su var kimegerse ektopik(dısgebelık) mıs vede hayatı tehlıke atlattım sunu anladım kı hayırlısı olsun
tupun tıkalı ıse hamıle kalmazsın veya kalırsın benım gıbı dıs gebelıkolur bebk rahıme dusemez
suda varkı tek yumurtalık ve tupun yok allah yedek yaratmıs dıgerı ne durumda eger o saglamsa hamıle kalırsın
buarada doktorun dıger tupun durumunu amelıyatta anlayacaktır ondan dolayı san bırsey demeıstır
hadı en kotusunu dusunelım 2 tupte kapalı o zaman
tup bebek olur kanalların tıkalı olsa bıle tup bebek yontemı ıle hamıle kalabılırsın takma kafana

canım bak her sey allahtan senın gıbı çok agladım hamıle olmak ıstıyorum dedım vede oldum benden mutlusu yoktu ama su var kimegerse ektopik(dısgebelık) mıs vede hayatı tehlıke atlattım sunu anladım kı hayırlısı olsun
tupun tıkalı ıse hamıle kalmazsın veya kalırsın benım gıbı dıs gebelıkolur bebk rahıme dusemez
suda varkı tek yumurtalık ve tupun yok allah yedek yaratmıs dıgerı ne durumda eger o saglamsa hamıle kalırsın
buarada doktorun dıger tupun durumunu amelıyatta anlayacaktır ondan dolayı san bırsey demeıstır
hadı en kotusunu dusunelım 2 tupte kapalı o zaman
tup bebek olur kanalların tıkalı olsa bıle tup bebek yontemı ıle hamıle kalabılırsın takma kafana

gercekten en kötü ihtimalle tüp bebekle hamile kalabilirmiyim? ay inan birazda olsa rahatlattin beni... o gün cok agladigimdan doktoru bile dinleyemedim tam olarak... oda tüp bebekden bahs ediyordu ama inan doktor konusuyordu ama benim kafam almiyordu o an....

evet biliyorum hersey YÜCE RABBIMDEN... esimde diyor ASKIM HERSEYIN HAYIRLISI... ben agladikca o gülüyor... gör bak diyor ilerde kendine kizacaksin bosuna okadar gözyasi döküp yataklara düstüm diye...

tek tüpüm acikmis öyle gözüküyor... öbür tüpünde gercekten tikanikmi degilmi bilmiyor... ama durum onu gösteriyor bu ayin 22de hersey belli olacak... göbek deligimden ve rahimden girip bakacaklar... insallah daha cok sey cikmaz...

ALLAH anali babali büyütsün bebisini :ecrin_bebek::nazar:

Insallah bende ilerde Anne olurum... cocuklari cok seviyorum... daha bekarken biri bana EBRU COCUKLARI COK SEVIYORSUN INSALLAH SENINDE COCUGUN OLUR... ILERDE OLMAZSA COK ÜZÜLÜRÜM....demisti... :sinifsinif:

canım hamıle degılım normal bır gebelık degıldı ılacla erıttıle rtupun ıcındeydı rahıme dusmemıstı(dısgebelık)
tabıkı sen rahatla dıye soylemıyorum bu gercek dr da sorarsın
bu arada gercekten gereksız takıyorsun bak dıger tupun acıkmıs tup bebege bıle gerek yok rahatla stresten uzak dur olacak bebegın tup bebek 2tupude tıkanık olanların basvurdugu bır yontem
senın oyle degılmı kı gercekten gereksız takıyorsun bıraz rahatla bakalım ooooo
yazık kocana bak acıdım yeme adamın basının etını :roflol:

yaaaa ne yapayim yaaaa ister istemez takiyorum... esimde öyle gülünce deli oluyorum... gülme diyorum döverim... oda diyorki rahatlicaksan döv :D

offfffff hadi bakalim insallah hersey yolunda gider... ben en iyisi bugün kafami dagitayim...
ya bide söyle birsey var... artik hamile kalmak istiyorumya... gözüme dakka basi hamileler takiliyor.... baska zaman gözüme carpmazdi....

ya niye zülüyorsunki bak ne güzel teşhis edilmiş probleminin ne olduğu. ameliyatını da oldun mu artık hamile kalamaman için bir neden kalmıyacak. hadi topla kendini ağlayacak birşey yok.herşey iyi olacak diye düşün öyle olsun. anneliğe adım adım yaklaşıyorsun.

ya cok tatlisiniz.. inanin moralim düzeldi... kiz arkadaslarimada anlatamiyorum... anlamiyorlar cünki... onlar evli degil... direk KISIR muamelesi yapiyorlar... o yüzden demiyorum kimseye... ama haklisiniz... kendimi üzecek bir durum yok belkide...

gerçekten üzülme Allah dermansız dert vermesin çok tanıdığım var tüpleri tıkalı olupta tüp bebekle anne olanlar hemde ikiz olur ne dersin

gerçekten üzülme Allah dermansız dert vermesin çok tanıdığım var tüpleri tıkalı olupta tüp bebekle anne olanlar hemde ikiz olur ne dersin

ay KESKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben hepinize ameliyattan sonra haber veririm....

ALLAH beterinden saklasin....

kıslar yaa buhar falan vardı burda maydooz buharımı açıyodu tüpleri.canım çok geçmiş olsun bitkileri vesile kılar Rabbim inş.bi bak istersen..

valla tek tüpün açıksa hiiiiiiiç üzülme
bence yapılacak laparoskopıye bıle yok,çünkü o operasyondan sonra tup gene tıkanabiliyo.benım de tek tüpüm tıkalıydı diğerinde de yapışıklık vardı.ama kendiliğimden hamıle kaldım,şimdi 10 gun var kısmetse doğumuma günümü beklıyorum.Allahtan iste vaktı vardır onun daha,hiç üzülme boşuna.

Back
X