• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanal tedavisi

orca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
15
0
36
Manisa
slm arkadaşlar benim ön sol dişimde hafif bir kararma var doktor kanal tedavisi önerdi ve 1 hafta sonra gidecem randevu aldım ama çok korkuyorum aranızda kanal tedavisi olan varmı. çok ağrıyormu sonradan.

Korkmanı gerektirecek birşey yok. Dişçi koltuğu korkutucu olabilir ama kendini rahat bırak. Diş uyuşunca acı olmuyor kesinlikle. İşlem biraz uzun sürüyor o kadar. Geçmiş olsun.

kanal tedavisi demek sinirlerin öldürülmesi demek dolayısıyla sonrasında acı duyman neredeyse imkansız
ön dişlerin hissiz olacak yani

kanal tedavisi demek sinirlerin öldürülmesi demek dolayısıyla sonrasında acı duyman neredeyse imkansız
ön dişlerin hissiz olacak yani

Hiç öyle değil ceren2012. Şu anda geberiyorum ağrıdan dr 1 hafta süreceğini söyledi... Ağrı kesicide fayda olmuyor. Buralarda bir umut çare bulurum diye dolaşıyorum....:14:

hangi ağrı kesiciyi kullanıyosun.bi profenid çok iyidir bu konuda tavsiye ederim.diş hekimliği öğrencisi olarak;)

Ahhhh hocam çok teşekkür ederim. Arveles kullanıyorum. Kalp sorunumda var 35 yaşımda. Profenid bi sorun çıkarır mı? Ayrıca bahsettiğiniz BI-PROFENID 150 MG 10 TABLET mi?

Son düzenleme:
bahsettiğim o dur.aslında arveleste iyi ama bu daha etkili ve ağır bi ilaçtır.günde bir taneden daha fazla kullanılmaz.kalp hastalarıyla ilgili kullanımı tam bilmiorum ama ciddi bi kalp rahatsızlığın yoksa içebilirsin mesela kalp yetmezliği gibi.bide karaciğer ve mide rahatsızlığı varsada sakıncalı.tabi yinede hekimine gidip reçeteyle alsan daha ii olur;)doktoruna söle ağrılarım geçmedi diye.çok geçmiş olsun

İlginiz ve bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun...

Back