Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar benim ön sol dişimde hafif bir kararma var doktor kanal tedavisi önerdi ve 1 hafta sonra gidecem randevu aldım ama çok korkuyorum aranızda kanal tedavisi olan varmı. çok ağrıyormu sonradan.
Korkmanı gerektirecek birşey yok. Dişçi koltuğu korkutucu olabilir ama kendini rahat bırak. Diş uyuşunca acı olmuyor kesinlikle. İşlem biraz uzun sürüyor o kadar. Geçmiş olsun.
Hiç öyle değil ceren2012. Şu anda geberiyorum ağrıdan dr 1 hafta süreceğini söyledi... Ağrı kesicide fayda olmuyor. Buralarda bir umut çare bulurum diye dolaşıyorum....
Ahhhh hocam çok teşekkür ederim. Arveles kullanıyorum. Kalp sorunumda var 35 yaşımda. Profenid bi sorun çıkarır mı? Ayrıca bahsettiğiniz BI-PROFENID 150 MG 10 TABLET mi?
bahsettiğim o dur.aslında arveleste iyi ama bu daha etkili ve ağır bi ilaçtır.günde bir taneden daha fazla kullanılmaz.kalp hastalarıyla ilgili kullanımı tam bilmiorum ama ciddi bi kalp rahatsızlığın yoksa içebilirsin mesela kalp yetmezliği gibi.bide karaciğer ve mide rahatsızlığı varsada sakıncalı.tabi yinede hekimine gidip reçeteyle alsan daha ii olurdoktoruna söle ağrılarım geçmedi diye.çok geçmiş olsun