- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Kanal tedavisi cooook basit ve acısız bir işlem.
Ben elime ayna alıp yaptırdım, ne olduğunu anlamadan bitti.
İğneden korkma çünkü öncesinde fısfıs sikip donduruyorlar dişetini, iğneyi hissetmiyorsun bile. İğne uyusturunca önce içini boşaltıp sonra dolduruyorlar. Kırkbeş dakikalık bir iş.
Özele git ama bence. Devlette doktor senin naznı cekmez. Pahalli birşey de değil zaten.
Ben de geçen ay korkarım korka yirmilik disimi çektirdim, adam uyuşmuş mu diye kontrol ediyor sanarken dişimi cekti. Hicbirsey anlamadım :)) seninki de öyle geçecek eminim.
Sakın korkma
Özelde hemen yapıyorlar. Ben yaptırdım 2 haftada bitti. Şuan babam özel bir diş kliniğinde yaptırıyor 8 tane disini cektirdi haftaya ölçü alınacak hemen baslayacaklar 1 ay sürmez
En köyu ihtimal kayoçıp
Kaybedersen de öyle derhal çeklmez
Derhal cekim olursa da estetik sağlanır merak etme herseyi çaresi var
Evet en gec 1 ayda biter emin olYani 3 ay bekleme diye bir şey yok, yarın devlette kanal tedavisi olup dişimi kaybedersem özel klinikte hemen yaptırabilirim öyle mi?
3ay bos durma diye bisey yok gecici bi dolgu bari yapmalari lazim. Duzgun bi dr tek bi disin eksikliginin bile cene kaslarini cignemeyi ve diger dis koklerini etkileyecegini bilir..Yani 3 ay bekleme diye bir şey yok, yarın devlette kanal tedavisi olup dişimi kaybedersem özel klinikte hemen yaptırabilirim öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?