Template errors

• Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canConvertThreadToScItem is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:thread_view: [E_USER_WARNING] Method canViewWhoReplied is not callable on the given object (XF\Entity\Thread) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[13569139] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[13619846] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScUpdate is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Method canConvertPostToScReview is not callable on the given object (XF\Entity\Post) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[13636735] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[13636811] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[13761787] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:post_macros: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'Promotions' on XF:Post[36474882] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:224)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)
  • Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Method canViewReports is not callable on the given object (XF\Entity\User) (src/XF/Template/Templater.php:1278)

Kanal tedavisi yapılan dişim kırıldı yardım

jeliyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
İstanbul
dün meyve yerken bi anda kanal tedavsi yapılmış dşimin kırıldığını farkettim .dişin sadece kökü duruyor.yan duvarları kırıldı.doktora gittim dişin üstüne porselen diş yapılıcağını söyledi ama o diş tek başına tutmaz yandaki dişle birlikte yapılacak dedi.ölçü aldı c.tesi günü dier dişimi inceltmeye gidicem.bende merak ediyorum o dişin kökünün orda kalmasının ne faydası olacak ileride bi sorunla karşılaşmam değil mi ??

dün meyve yerken bi anda kanal tedavsi yapılmış dşimin kırıldığını farkettim .dişin sadece kökü duruyor.yan duvarları kırıldı.doktora gittim dişin üstüne porselen diş yapılıcağını söyledi ama o diş tek başına tutmaz yandaki dişle birlikte yapılacak dedi.ölçü aldı c.tesi günü dier dişimi inceltmeye gidicem.bende merak ediyorum o dişin kökünün orda kalmasının ne faydası olacak ileride bi sorunla karşılaşmam değil mi ??

hayır ilerde hiçbir sorununuz olmaz.kırılan dişinize,mutlaka doktorunuzda söylemişdir,pivo uygulanması daha da sağlam olmasını sağlar

doktor hanım benimde ön 6 dişim kaplama şuandada kaplamalar değişiyo zirkonyum yapılıyo benim 3 dişime kanal tedavisi yapıldı kaplamayı yapan doktora sizden aldığım bilgi üzerine bana pivolu diş yapabilirmisiniz daha sağlam olsun istiyorum dedim oda kanal tedavisi yapılmayan dişler var pivo olmaz dedi ne kadar doğru acaba bide benim kanal tedavisi yapılan bi dişim biraz sızlama yapıyo bir ay oldu yapılalı bi sorun olurmu bi röntgrnde biraz iltihap çıkmıştı çene cerrahisine gönderdiler ordaki doktorda kanal tedavin daha yeni yapılmış orda iltihap boşaltılmış olabilir biraz bekleyelim sonra film çekip iltihap gerilemediyse diş etini kesip ameliyatla iltihabı boşaltırız demişti sizce kanal tedavisinde iltihap geçmiş midir yoksa bide ameliyatmı çıkcak başıma kanal tedavimi yapan doktor filmde iltihabı görmüştü bizi yanıltıyo olabilir demişti sonrasında tekrar film çekti ben iltihabı sorunca kanal tedavisi sonrası filmde tamam sorun yok demişti iltihap kanal tedavisiyle kaybolurmu acaba kanal tedavisi yapılan diş niye sızlar bir ay geçti ama çok sızlamıyo

2 hafta önce daha fazla sızlıyodu bu hafta baya bi azaldı sızlaması iltihap geçmiştir umarım 3 haftadır zirkonyum kaplamalarla uğraşıyorum zaten kısmetse cuma yada pazartesi takılcak provada ön iki dişin arasında ayrıklık vardı bugünkü provada düzelmiş yine yapıştırma olcak pivo yapmadılar düşme gibi bi durum olmaz inşallah kuvvetli yapıştırıcı kullancaz dediler sizce ne kadar verimli olur

doktor hanım benimde ön 6 dişim kaplama şuandada kaplamalar değişiyo zirkonyum yapılıyo benim 3 dişime kanal tedavisi yapıldı kaplamayı yapan doktora sizden aldığım bilgi üzerine bana pivolu diş yapabilirmisiniz daha sağlam olsun istiyorum dedim oda kanal tedavisi yapılmayan dişler var pivo olmaz dedi ne kadar doğru acaba bide benim kanal tedavisi yapılan bi dişim biraz sızlama yapıyo bir ay oldu yapılalı bi sorun olurmu bi röntgrnde biraz iltihap çıkmıştı çene cerrahisine gönderdiler ordaki doktorda kanal tedavin daha yeni yapılmış orda iltihap boşaltılmış olabilir biraz bekleyelim sonra film çekip iltihap gerilemediyse diş etini kesip ameliyatla iltihabı boşaltırız demişti sizce kanal tedavisinde iltihap geçmiş midir yoksa bide ameliyatmı çıkcak başıma kanal tedavimi yapan doktor filmde iltihabı görmüştü bizi yanıltıyo olabilir demişti sonrasında tekrar film çekti ben iltihabı sorunca kanal tedavisi sonrası filmde tamam sorun yok demişti iltihap kanal tedavisiyle kaybolurmu acaba kanal tedavisi yapılan diş niye sızlar bir ay geçti ama çok sızlamıyo
eğer madde kaybı çok fazla ise kanal tedavisi yapılan dişte pivo uygulaması yapılır.
kaplamalrınızın altında sorun olacağını zannetmiyorum
sızlayan kanal tedavili dişiniz içinde bir müddet daha bekleyin.bazen dolgudan sonra biraz ağrı yapabilir.

Merhaba ;
Kanal tedavisi yaptırdığım dişimin yanları hafifçe kırılmaya başladı ve yaklaşık 2 haftadır sürekli diş etimi şişiriyor iltihaplı bir akıntı halinde patlıyor gerçekten çok rahatsızım. bugün hekime gideceğim fakat ne yapabilceği konusunda pek bir fikrim yok. dişimden olacakmışım gibi geliyor.

Back