doktor hanım benimde ön 6 dişim kaplama şuandada kaplamalar değişiyo zirkonyum yapılıyo benim 3 dişime kanal tedavisi yapıldı kaplamayı yapan doktora sizden aldığım bilgi üzerine bana pivolu diş yapabilirmisiniz daha sağlam olsun istiyorum dedim oda kanal tedavisi yapılmayan dişler var pivo olmaz dedi ne kadar doğru acaba bide benim kanal tedavisi yapılan bi dişim biraz sızlama yapıyo bir ay oldu yapılalı bi sorun olurmu bi röntgrnde biraz iltihap çıkmıştı çene cerrahisine gönderdiler ordaki doktorda kanal tedavin daha yeni yapılmış orda iltihap boşaltılmış olabilir biraz bekleyelim sonra film çekip iltihap gerilemediyse diş etini kesip ameliyatla iltihabı boşaltırız demişti sizce kanal tedavisinde iltihap geçmiş midir yoksa bide ameliyatmı çıkcak başıma kanal tedavimi yapan doktor filmde iltihabı görmüştü bizi yanıltıyo olabilir demişti sonrasında tekrar film çekti ben iltihabı sorunca kanal tedavisi sonrası filmde tamam sorun yok demişti iltihap kanal tedavisiyle kaybolurmu acaba kanal tedavisi yapılan diş niye sızlar bir ay geçti ama çok sızlamıyo