geçmiş olsun.umarım iyi bir dişçiye denk gelirsin.bende inanılmaz korkan biri olarak kırık 20llik dişimi çektirme cesareti gösterdim.kkdan bir arkadaşın önerdiği dişçi sayesinde bu fobimi yendim.sana tavsiyem hiç korkma.kanal tedaviside inan canını hiç acıtmaz.sinirlei alıyor ama sen hissetmiyorsun ki.uzun işlem ama canın acımaz.stress yapma ben de öldüm öldüm dirildim boşuna yaşamışım onca sıkıntıyı.eğer istanbulda anadolu yakasındaysan dişçimi kesinlikle tavsiye ederim.
geçmiş olsun..
diş çekimide benim kabusumsenağlamasenağlamaçekilecek dişimi çektirmeye korkuyorum 4 aydır rüyalarıma kabus gibi giriyor kanlar içinde uyanıyorum:1no2:acımıyor demi
kızlar bnim asla basıma gelmeyecek sandıgım curuk problemi nihayet geldi dayandı kapıya bir tane dişimde su içerken ve tatlı yerken hafif sızlam farkettim ...
((( ve toplu iğne ucu kadar curuk varmıs ...
hayatımda bir kez bile diş hekimi koltuguna oturmayan ben şimdi cok korkuyorum(
nabcam ben yaaa dusundukce ölesim geliyo(( dişciye gitmekmi üffffffff (((
ilerlemiş ise kanal tedavisi olcakmış ilerlememiş ise dolgu
fakat hiç bir tecrubem yok cok korkuyorum ben yaaaa((
kanal tedavisi cok acıtıyormuş sanırım
hadi dolgu biraz daha azmış ama kanal tedavisi olmak aman allahım duyduklarıma gore sinirleri falan cekiyolarmış tek tek((
ben dayanamam diyorum ya
kızlar yoksa dolgu yada kanal tedavisi yerine hemen cektirip kurtulsammı ne olur dolgu yaptıran yada kanal tedavisi yaptıranlar bi akıl versinler acısı cokmu dayanılmaz
cektirsende ayrı bir dert offffff offffffff oda acır nabcam bennnnnnnn :çok üzgünüm: :1no2:
ayrıca canım dişini çektirmene şiddetle karsıyım cünkü çekilen diş yerine gelemdiği gibi diğer dişerde onun yerini doldurmak içi kayıyo ve aralanıo bunu unutma belki oraya diş yaptırabilirsin ama insanın kendi dişi gibi olmaz.bence topla cesaretini ve git doktora inan bana hiç pişman olmayacaksın ve ben diş hekiminden bu kadar korkarken şimdi en ufak sızıda kendimi doktorda buluyorum.korkum tamamen geçti.dişler çok önemli dikkatte almak lazım.
Arkadaşlar bende iki dişime dolgu yaptırdım ama dolgu yapıldıktan bu yana yani 1 aydır diş ağrısı çekiyorum. doktora söyledim. çürüklerin derin olduğu için kanal tedavisi istiyor dedi. orda kana tedavisi yapılmıyormuş başka bir yerde yaptıracağım kanal tedavimi ama benim asıl merak ettiğim kanal tedavisi yapılırken dolguları çıkarıp tamı yapacaklar yoksa çıkarmadan da yapılıyor mu acaba.
Çok geçmış olsun canım...kızlar bnim asla basıma gelmeyecek sandıgım curuk problemi nihayet geldi dayandı kapıya bir tane dişimde su içerken ve tatlı yerken hafif sızlam farkettim ...
((( ve toplu iğne ucu kadar curuk varmıs ...
hayatımda bir kez bile diş hekimi koltuguna oturmayan ben şimdi cok korkuyorum(
nabcam ben yaaa dusundukce ölesim geliyo(( dişciye gitmekmi üffffffff (((
ilerlemiş ise kanal tedavisi olcakmış ilerlememiş ise dolgu
fakat hiç bir tecrubem yok cok korkuyorum ben yaaaa((
kanal tedavisi cok acıtıyormuş sanırım
hadi dolgu biraz daha azmış ama kanal tedavisi olmak aman allahım duyduklarıma gore sinirleri falan cekiyolarmış tek tek((
ben dayanamam diyorum ya
kızlar yoksa dolgu yada kanal tedavisi yerine hemen cektirip kurtulsammı ne olur dolgu yaptıran yada kanal tedavisi yaptıranlar bi akıl versinler acısı cokmu dayanılmaz
cektirsende ayrı bir dert offffff offffffff oda acır nabcam bennnnnnnn :çok üzgünüm: :1no2:
Arkadaşlar ben 7-8- yaşlarında diş çektirmişdim hiç bişe hisettmedim işde o andan beri bana ne olduysa korkmaya başladım o ses kulaklarımı bitiriyoooo :) Acıyo mu diş öektirmek anlatın lütfen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?