kanal tedavisi yaptırdığımı zannediyordum ama megersem doktor yapıyorum diye beni kandırmıs bi de tedavi sırasında oraya soktugu igne cubuklardan 2tanesini icinde kırmıs.simdi orda kocaman bir kist var ve diş etim yarılacak onun yuzunden.
doktorunuzu dikkatli seçin.
ayyy ben doktordan cok korkan bı ınsanım annemın cok ısrarlarına dayanamayıp gıttım(buarada ama dısım uzun zman agrıdı sıstı ındı dındı yınede sıktım kendmı gıtmedım)korka korka otudm koltuga temızledı ama bı alet soktu ffffıııııııııııısssssssss ahhhhh dedım nasıl acıdı kan beynıme sıcradı resmen ıgnelerı soktu ıgneden cok korkarım kı buna kapadım gozlerımı dayandım 1 tane verdı bekledı bıda verdı vbekledı heryer uyusuo ama aletı soktugunda delırıodum 3 ncuyu verdı yok allahım uyusmuo dıs cıldıracgım doktorda sasrdı nası oluo agzın heryerın kaymıs dogru duzgun konusamıosun bıle nası uyusmuo hıssedıosun dısını anlamıorum dedı hanı doktorda ozel muayenehanesı var cokta ıı bı doktordu yok kardesım sen yapma dedım en ııı sı bole klsın memnunum dedım nası yapcm aslında yaptrmam grek blorum cnku yerken rahatsz edıo oyuk dısım ıcıne kacıo yemek artkları rahatsz edıo of allahım ne yapcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?