Offf bu diş kirilmasi çok can sıkıcı oluyor.ama kanalli dişler böyle oluyor maalesef ya kaplama yapilacak yada kirildikça dolguBen de dişimin ucu kırıldı diye gitmiştim ağrı falan da yoktu, yanındaki dişle birlikte kanal yaptı işte.. Şimdi tekrar kırılmış.
Anladim geçmiş olsun genelde geçici dolgu ile kapatilir diye biliyordum ben bu arada ikinci randevunuzu çok geç bi tarihe vermisler
Sakın ihmal etmeyin sakın sakın. Çok pişman olursunuz.Yaa bende bugün dişçiye gittim 2 kanal tedavisi 1 dolgu yapmam lazım dedi korktum kactim yaptiramadim
Korkacak bir şey yok ki.. En ufak bir şey hissetmiyorsun tedavi sırasında.. Sonrasında ağrı oluyor, ilaç içmiştim ben. Birkaç ay kanallı dişimde çürük gibi sızlamalar oldu, moralim çok bozulmuştu ama 1 yıl oldu artık ve gayet memnunum.Yaa bende bugün dişçiye gittim 2 kanal tedavisi 1 dolgu yapmam lazım dedi korktum kactim yaptiramadim
Zaten diş ölüyse hiçbir şey hissetmezsin. İlaç koyarken iğne batırmalık bir durum yok. Oradaki eğer varsa canlı sinirleri öldürecek o ilaç..Arkadaşlar merhaba dişimde ağrı başladı sonra diş etim şişti ağrıdan hicbisey yiyememeye basladim.Doktora gittim röntgen çekti kökü iltihaplanmış dedi ondan sonra aletlerle oydu icini falan ama iğne yapmadi dişin ölmüş dedi gercekten de hic aci hissetmedim.Zaten acayip iğne fobim var iğneden korka korka gittim yarin gel içine ilaç koyucaz dedi.Bu ilaç koyma işlemi nasil bisey ağrılı mı iğneyle mi yapiliyor arkadaslar bilenler yardimci olabilir miii
Oh cok saolun o zamanZaten diş ölüyse hiçbir şey hissetmezsin. İlaç koyarken iğne batırmalık bir durum yok. Oradaki eğer varsa canlı sinirleri öldürecek o ilaç..
Merhaba ilaç koyuldu doktor iki hafta sonra çıkaracagini söyledi yani bu iki hafta icinde bir zarari olur mu bu ilacinZaten diş ölüyse hiçbir şey hissetmezsin. İlaç koyarken iğne batırmalık bir durum yok. Oradaki eğer varsa canlı sinirleri öldürecek o ilaç..
Ne gibi zararı olduğunu anlamadım ama zararlı bir şey değil diye biliyorum.Oh cok saolun o zaman
Merhaba ilaç koyuldu doktor iki hafta sonra çıkaracagini söyledi yani bu iki hafta icinde bir zarari olur mu bu ilacin
Sinir öldürücü bir ilaç ya internetten baktigimda bir kac kisinin diş etine falan da zarar vermiş biraz kalinca ondan dolayı sordum size yapılmış mıydıNe gibi zararı olduğunu anlamadım ama zararlı bir şey değil diye biliyorum.
Bulunduğun yere göre değişir .ben 750 liraya yaptırdım bir dişi. Bir 750 daha istese verirdim .çok büyük dişçi fobim var .gıkım çıkmadan bitti işlem .Merhaba kızlar Kanal tedavisi fiyatları hakkında bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz?
Kadıköyde uzman arıyorum .Siz Kaç seans gittiniz ? teşekkürlerBulunduğun yere göre değişir .ben 750 liraya yaptırdım bir dişi. Bir 750 daha istese verirdim .çok büyük dişçi fobim var .gıkım çıkmadan bitti işlem .
Kadıköy de bildiğim bir yer yok .iki seans gittim .duruma göre tek seansta da halledilebiliyormus .Kadıköyde uzman arıyorum .Siz Kaç seans gittiniz ? teşekkürler
Kanal tedavisi oldum ama boşa dolgusu düştü çektircem dişi çürükle uğraşamam 2. kez oldum gerçekten canım çok acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?