kanal tedavisi arsenik :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
318
Yer
Ankara
Slm kızlar hatırlarsanız geçen konu açmıştım kanal tedavisi olcam çok korkuyorum diye dün gittim iltihap kurumuş dedi ama o oyma aleti dişin sinirine gelince çok canım yandı doktor bıraktı bu şekilde korkuyosun yapamam dedi ve siniri öldürmek için arsenik koydu cumartesi tekrar gidecem :18: acaba arsenik gerçekten siniri öldürürmü ve acı hissedermiyim korkudan uyuyamıyorum işe geliyorum ruh gibiyim ya :(:(

Hiç akıl verecek yardım edecek kimse yok mu bana :(

Merhaba. Doktorunuzun yaptığı işlemle ilgili soru işaretiniz olmasın, birkaç gün sonra hassasiyet azalacak ve siz ağrısız bir şekilde tedavi olacaksınız. Doktorunuz antibiyotik de verdi mi?

Merhaba. Doktorunuzun yaptığı işlemle ilgili soru işaretiniz olmasın, birkaç gün sonra hassasiyet azalacak ve siz ağrısız bir şekilde tedavi olacaksınız. Doktorunuz antibiyotik de verdi mi?

Tabiki vermişti 1 hafta kullandım iltihap gözükmüyor dedi ama o aletle dişin köküne değince çok ağırdı ağlıcaktım resmen bıraktı arsenik koydu 3 gün sonra gel dedi off ya inşallah ölür şu sinirlerde acı çekmem

Tabiki vermişti 1 hafta kullandım iltihap gözükmüyor dedi ama o aletle dişin köküne değince çok ağırdı ağlıcaktım resmen bıraktı arsenik koydu 3 gün sonra gel dedi off ya inşallah ölür şu sinirlerde acı çekmem

iltihap geçtiyse tekrar antibiyotıik yüklemeye gerek yok zaten; merak etmeyin arsenik sinirleri öldürür; eskisi gibi acı hissetmezsiniz ama bu sadece sinirlere değil bazen biraz da hastanın korkusuna bağlı olabiliyor. yani siz kendinizi "bu seansta da acı hissedeceğim" diye şartlarsanız veya o korkuyla giderseniz ister istemez acı hissedersiniz; dişhekimine biraz rahat gitmekte fayda var. geçmiş olsun

Back