• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanal tedavili disim enfeksiyon olmus tedavi yanlış yapıldığı icin olabilir mi

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.457
897
123
34
merhaba 6 ay önce özel bir klinikte kanal tedavisi yaptırdım kanali yaptilar fakat ağrısı kesilmedigi icin dolguyu acip tekrar yenilediler sonrasın da beni eve gönderdiler ben başka bi dis kliniğinde baska bir dışımı yaptirirken rontgende kanal tedavili dışımın enfeksiyonlu oldugunu ogrendim suan kanal tee. yaptirdigim ozel klinige geldim cekilmesi gerekiyor disinizin enfeksyon olmasinin bizimle alakasi yok hatali bir islem uygulamadık diyorlar . ben oyle olmadığını düşunuyorum fakat pasif ve sessiz bir yapım oldugu icin fazla usteleyemeedim . henuz 1 sene bile olmadan dis kaybi yaşayacağım sizce hakkimi savunmam gereken bir konu varmi yasal olarak ne yapabilirim yada haklarim neler bir bilginiz varmi ?

Çok geçmiş olsun...
Benzer durum benim de başıma geldi
Dişim de kemik lezyon oluşmuş diş doktoru çekilmesi gerekiyor dedi
Üniversite diş hastanesine gittim kurtardılar çok şükür çekilmedi
Siz de çektirmeden iyi diş hastanesine gidin
Hiçbir şey kendi dişin yerini tutmuyor

merhaba 6 ay önce özel bir klinikte kanal tedavisi yaptırdım kanali yaptilar fakat ağrısı kesilmedigi icin dolguyu acip tekrar yenilediler sonrasın da beni eve gönderdiler ben başka bi dis kliniğinde baska bir dışımı yaptirirken rontgende kanal tedavili dışımın enfeksiyonlu oldugunu ogrendim suan kanal tee. yaptirdigim ozel klinige geldim cekilmesi gerekiyor disinizin enfeksyon olmasinin bizimle alakasi yok hatali bir islem uygulamadık diyorlar . ben oyle olmadığını düşunuyorum fakat pasif ve sessiz bir yapım oldugu icin fazla usteleyemeedim . henuz 1 sene bile olmadan dis kaybi yaşayacağım sizce hakkimi savunmam gereken bir konu varmi yasal olarak ne yapabilirim yada haklarim neler bir bilginiz varmi ?
Kanal tedavinizi yeniden yapmaları gerekir dişinizi kurtarmaya çalışmaları lazım ben diş hekimi asistanlığı yaptım 8 yıl bende aynı şeyi yaşadım yeniden yapıldı kurtardık dişimi bazen doktor hatası olmasada enfeksiyon olabiliyor işlem sırasında azıcık tükürük gitse kanala tekrar enflasyon sebebi ama çoğu yer kanalı tekrarlamak zor diye çekelim diyor kanal uzmanına gidin derim

Kanal tedavinizi yeniden yapmaları gerekir dişinizi kurtarmaya çalışmaları lazım ben diş hekimi asistanlığı yaptım 8 yıl bende aynı şeyi yaşadım yeniden yapıldı kurtardık dişimi bazen doktor hatası olmasada enfeksiyon olabiliyor işlem sırasında azıcık tükürük gitse kanala tekrar enflasyon sebebi ama çoğu yer kanalı tekrarlamak zor diye çekelim diyor kanal uzmanına gidin derim
Ya benim de 3 hafta önce kanal yapıldı geçici dolgu ile kapatıldı ve apse yaptı yüzüm şişti. Antibiyotik kullandım şişlik indi ama apse hala duruyor. Her hafta temizleyip geçici dolgu koyuyor doktor. Apse geçmezse çekeceğiz dedi. Sizce geçmez mi artık iyice, umudum tükendi:(

Ya benim de 3 hafta önce kanal yapıldı geçici dolgu ile kapatıldı ve apse yaptı yüzüm şişti. Antibiyotik kullandım şişlik indi ama apse hala duruyor. Her hafta temizleyip geçici dolgu koyuyor doktor. Apse geçmezse çekeceğiz dedi. Sizce geçmez mi artık iyice, umudum tükendi:KK43:
Doktor yapılması gerekeni yapıyor anladığım kadarıyla inşallah kurtulur kesin birşey söylemek zor geçmiş olsun

Dişinizi kaybetmeyin bence. Kanal tedavinizi yeniletin dişi belki kurtarabilirler. Benim daha önce de yaşadığım bir olaydı bu şekilde çözüldü.

Back