Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan kötü haber geldi

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
47
683
44
Ağrı
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Birand'ın beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

DÜN HAYATİ TEHLİKESİ YOK DENİYORDU

Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi'nde ameliyat olmuştu. Birand'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün) yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı.

Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti

Allah rahmet eylesın

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat olan Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiği iddia edildi. Oğlu ise babasının Twitter hesabından ''Halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz'' diye yazdı.Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand'ın operasyon sırasında kalbinin durduğu ve doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı.

Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada da “Safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçiren Mehmet Ali Birand, gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlenmektedir” açıklaması yapılmıştı.

OĞLU TWITTER'DA YAZDI

Mehmet Ali Birand'ın oğlu babasının Twitter adresinden yaptığı açıklamada ''Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler'' yazdı.

Hakkında olumsuz çok şey yazmalarına rağmen severdim kendisini. Üzüldüm.

Sevdiğim bir gazeteci değildi....

Ama üzüldüm..Allah rahmet eylesisn...Taksiratını affetsin..

İnsanın her akşam 7 olunca evine konuk olan biriydi resmen.. Vizyonu / misyonu / yakın olduğu siyasi görüş veya son zamanlarda sinir bozan açıklamaları böyle bir durumda geçerliliğini kaybediyor benim mantığımda. çünkü her ne olursa olsa türkiyenin en önemli habercilerinden biriydi. Şimdi de büyük kayıp..

şahsen ilk kez tanımadığım birinin vefatına bu denli üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Öyle veya böyle her insanın bir değeri vardır..Allah rahmet eylesin,Ailesine sabırlar versin..

hiç sevmezdim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

çok çok üzüldüm,çok severdim.sanki evden beri vefat etti gibi oldum bugün..kolay mı çocukluğumdan beri 32.günle büyüdüm..
allah rahmet eylesin,allah ailesine sabır versin

benimde sanki bir yakinim ölmüs gibi üzüldüm , agladimda..
birde tvde onca aglayan gazeteci muhabir arkadasi görünce, insan ister istemez daha kötü oluyor..
adam öyle bir haber sunuyordu ki, insan sIkILmIyordu izlerken..
dolu dolu yasadi hayatini, bu yüzden cok sansli..
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun..
sevenlerine, yakinlarina allah sabir versin..

Back