oranlar çok yuksek mıktarda değil sanki...
Arkadaslar asagida Canada saglik bakanliginin resmi web sitesi linkini gonderiyorum. Candaya girisi yasaklanmis ve urun icerikleri ile ilgili bilgi veren brezilya fonu markalarini goruceksin. Dilegim odur ki KK bu mesaji kaldirmaz. Zira Global keratin diye ulkemizin en seckin kuafor marakalarinda servis edilen brezilya fonu markasida maalesef bu kara listenin icinde. Zamaninda bu tuzaga dusen biri olarak bunu paylasmayi gorev biliyorum. Kadinlarimizi zehirliyorlar. Cok dikkatli olun hanimlar.
Resmi Duyuru : Several professional hair smoothing solutions contain formaldehyde - Health Canada Advisory 2010-12-10
oranlar çok yuksek mıktarda değil sanki...
Kılıçbalığı bu konuya el atsa iyi olacak...
Tatlim sadece oranlara bakma.. Sitede tum yazilanlari oku. Orda en onemli kismin tercumesini yapmak gerekirse.... Diyorki %0.2 nin ustunde olan oranlara izin verilmemektedir. %0.2 binde 2 ye karsilik gelen bir rakamdir. Yuksek bulmadigin oran ise global keratin %4.4 , yani izin verilen miktarin 22 kati!... Ama bu iste biraz sigaraya benziyor anlik zararini gormedigimiz icin insanlar 'aman canim bisey olmaz ' havasindalar. Bu arada belirtmeden gecemeyecegim formaldehit denilen madde 1 sigaranin icinde %0.038 mg miktarinda bulunmaktadir. bilginize...
sevgili :) kılıçbalığı verdiğin bilgi için teşkkürler özelden msj yazamadığım için buradan teşekkür etmek istedim.
ürünün londradan ital olduğu yazıyor:)