Saç Bakım Ürünleri Kanadadan resmi duyuru..Formaldehit iceren Brezilya fonu markalari !!!!

Felisky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
26
0
Arkadaslar asagida Canada saglik bakanliginin resmi web sitesi linkini gonderiyorum. Candaya girisi yasaklanmis ve urun icerikleri ile ilgili bilgi veren brezilya fonu markalarini goruceksin. Dilegim odur ki KK bu mesaji kaldirmaz. Zira Global keratin diye ulkemizin en seckin kuafor marakalarinda servis edilen brezilya fonu markasida maalesef bu kara listenin icinde. Zamaninda bu tuzaga dusen biri olarak bunu paylasmayi gorev biliyorum. Kadinlarimizi zehirliyorlar. Cok dikkatli olun hanimlar.

Resmi Duyuru : Several professional hair smoothing solutions contain formaldehyde - Health Canada Advisory 2010-12-10

oranlar çok yuksek mıktarda değil sanki...

Tatlim sadece oranlara bakma.. Sitede tum yazilanlari oku. Orda en onemli kismin tercumesini yapmak gerekirse.... Diyorki %0.2 nin ustunde olan oranlara izin verilmemektedir. %0.2 binde 2 ye karsilik gelen bir rakamdir. Yuksek bulmadigin oran ise global keratin %4.4 , yani izin verilen miktarin 22 kati!... Ama bu iste biraz sigaraya benziyor anlik zararini gormedigimiz icin insanlar 'aman canim bisey olmaz ' havasindalar. Bu arada belirtmeden gecemeyecegim formaldehit denilen madde 1 sigaranin icinde %0.038 mg miktarinda bulunmaktadir. bilginize...

Arkadaslar asagida Canada saglik bakanliginin resmi web sitesi linkini gonderiyorum. Candaya girisi yasaklanmis ve urun icerikleri ile ilgili bilgi veren brezilya fonu markalarini goruceksin. Dilegim odur ki KK bu mesaji kaldirmaz. Zira Global keratin diye ulkemizin en seckin kuafor marakalarinda servis edilen brezilya fonu markasida maalesef bu kara listenin icinde. Zamaninda bu tuzaga dusen biri olarak bunu paylasmayi gorev biliyorum. Kadinlarimizi zehirliyorlar. Cok dikkatli olun hanimlar.

Resmi Duyuru : Several professional hair smoothing solutions contain formaldehyde - Health Canada Advisory 2010-12-10

Sakalım yok ki anlatayım, çok güzel bir başlık olmuş eline sağlık...Türkiye'de daha ne markalar var Kanada'nın bilemediği...

oranlar çok yuksek mıktarda değil sanki...

Canım %7 olan bile var, biz %10 formaldehitle bakteri ve virüslere karşı temizlik yapıyoruz gaz maskesi gibi maskelerle:KK1::KK1::KK1:

Kılıçbalığı bu konuya el atsa iyi olacak... :KK68:

Tatlim sadece oranlara bakma.. Sitede tum yazilanlari oku. Orda en onemli kismin tercumesini yapmak gerekirse.... Diyorki %0.2 nin ustunde olan oranlara izin verilmemektedir. %0.2 binde 2 ye karsilik gelen bir rakamdir. Yuksek bulmadigin oran ise global keratin %4.4 , yani izin verilen miktarin 22 kati!... Ama bu iste biraz sigaraya benziyor anlik zararini gormedigimiz icin insanlar 'aman canim bisey olmaz ' havasindalar. Bu arada belirtmeden gecemeyecegim formaldehit denilen madde 1 sigaranin icinde %0.038 mg miktarinda bulunmaktadir. bilginize...

Bu gün bir şey olmayacağı kesin, zaten kanser türü hastalıklar bu gün değil yaklaşık 10 sene içerisinde kendini göstermeye başlıyor...Kısaca bu gün yediğin hurmalar yarın döner tırmalar diyelim, bu yüzden insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum ama...Tekrar eline sağlık...

arkadaşlar mrb bende brezilya fönü yaptıracam kullanılan ürün CocoChoco Brezilian keratin
bilginiz varmı acaba bu ürünle ilgili ?

sevgili :) kılıçbalığı verdiğin bilgi için teşkkürler özelden msj yazamadığım için buradan teşekkür etmek istedim.

ürünün londradan ital olduğu yazıyor:)

sevgili :) kılıçbalığı verdiğin bilgi için teşkkürler özelden msj yazamadığım için buradan teşekkür etmek istedim.

ürünün londradan ital olduğu yazıyor:)

Rica ederim tatlım, gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin, şimdiden güle güle kullan...

bilgilendirme için teşekkürlerimi sunarım efenim. bend e yaptırmaya karar verme aşamasındayım ama azıcık tereddütlerim var yine de bi de antalya da bu işi yapacak bildiğim ii bi kuaför yok korkuyoruuummm. :KK34::18:

X