Kanada' dan la senza büstiyer çeyizlerimi satılmıştır..

Arkadaşlar dün gece internet bağlantımda sorun oluştuğu için fotoğrafları yüklemeyemedim. Şu an yüklüyorum.

LA SENZA leopar desenli small beden korse büstiyer, çok güzel bir model, çok beğenerek almıştım.. Bu da kullanamadıklarımdan biri. Fiyatı-150 TL

LA SENZA siyah small beden dantel detaylı korse büstiyer. Bunu da çok severek almıştım ama kullanamadım..
Fiyatı-150 TL

Bu alt çamaşırlar da yine çeyizime aldıklarımdan bazıları.. Bunları da kesinlikle kullanmadım, çeyizlik çamaşırlarımın olduğu çekmecede duruyorlardı. AYRINTILI GÖRMEK İÇİN FOTOĞRAFLARA TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Hepsi SMALL beden

Mor, Fransız stili, dantelli külot - LA SENZA marka - Fiyatı 25 TL

Pembe krem çizgili, çok şeker külot - LA SENZA marka - 15 TL (Bu çamaşırın arka tarafında kumaşı çizilmiş -alt fotoda göstermeye çalıştım- elimle biraz çekiştirdim, kesinlikle yırtılacak gibi değil. Bu nedenle değerinin çok altında fiyata satıyorum)

Beyaz, Fransız stili, dantelli külot - KOM marka - Fiyatı 20 TL

Siyah, dantelli külot - KOM marka - Fiyatı 15 TL

Bu parçalar da yine çeyizimin kullanılmamış parçaları.

Kom marka 36 beden gecelik. Hiç giyilmedi, çekmecede durmaktan biraz kırışmış. 90 TL

Kom marka beyaz büstiyer, 80B beden, 110 TL

Kom marka siyah büstiyer, 75C beden, 110 TL

Yanlış anlamayında fiyatlarınızı baya yüksek tutmuşunuz.
Sizi bilgilendirmek adına yazıyorum alıcıda değilim.
bukadar fiyatları yüksek tutarsanız satış yapmanız çok zor olacaktır.

Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat;

Mahallemin ara sokağındaki bir çamaşırcıdan alınmış şeyler olsalar evet, fiyatlar yüksek.
(La Senza olanlar için söylüyorum) Kanada'ya uçup orada lüks bir alışveriş merkezindeki lüks bir mağazadan toplamda yüzlerce dolar vererek aldığım şeyler için hayır, fiyatlar son derece normal. Tanesi 100 küsür Kanada dolarına aldığım büstiyeri ne kadara satabilirim..?

Kom marka olan ürünleri Türkiye'den aldım ancak ödediğim fiyat sattığımdan çok daha fazla idi.

Ve satışını yaptığım şeylerin hiçbirisi kullanılmadı.

İyi akşamlar diliyorum.

sinirlenmenize gerek yok ozaman sizede iyi satışlar diyeceğim tabi satabilirseniz.
Ben sizin adınıza yazdım,gideceğim dediğiniz için,satışınız zor olacağı için
Malesef yanılmışım İyi akşamlar

Sinirlendiğim konusunda yanılmışsınız..
Mesajınızda sinirlenilecek birşey yok ayrıca böyle şeylere takılmam..

Haklısınız da böyle yüksek olunca fiyat insanlar 3 kuruş daha fazla veririm mağazadan alırım fikrine kapılabilir. Ben la senza görünce girdim başlığa almak isterdim ancak çok geldi bana da. Şu an la senza ürünlerine çok kolay ulaşabiliyoruz zaten. Hele indirimleri takip ettik mi güzel bir şeyler çıkıyor :)

Ben bu fiyatlara satıyorum.
Hiçkimseye "alın" diye bir zorlamam yok.
Zaten beğenip satın almak isteyen olursa zaten BENİMLE iletişime geçecektir

Kom geceliğe mesela 90 lira demişsiniz zaten normalde de taş çatlasa 110-120 lira burdan almanın fazla bir karı yok ki hem sıfır ürün olduğunu tam anlamıyla nereden bileceğiz.

Kom geceliğe mesela 90 lira demişsiniz zaten normalde de taş çatlasa 110-120 lira burdan almanın fazla bir karı yok ki hem sıfır ürün olduğunu tam anlamıyla nereden bileceğiz.

Gidip mağazadan alın o zaman

Arkadaslar cok rıca ediyorum satisa koyduğum ürünlerın fiyatlari ıle ılgılı yorum yapmayin artik.
"10 lıra daha verırım mağazadan alirim, ındırımını takıp ederım mağazadan alirim.." vs seyler yazmanizin amacini anlamiyorum. Lutfen 10 lıra daha verıp mağazadan alin o zaman alabiliyorsaniz. 30-40 lıraya satacak değılım bunlari. Ilgileniyorsaniz, bütçenıze uyuyorsa yazin (bazi ürünlerde fıyatta uzlasabiliriz de..). Bütçenızı asiyorsa da, bütçenıze uygun ürünlerı takıp edın o zaman.
Bundan sonra o tarz yorumlara cevap vermeyeceğım.

Kullanılmış şeyleri La Senza diye kimse almaz. Kanada'dan da olsa...

Çünkü zaten bu markanın bir sitesi var.

Kullanılmış şeyleri La Senza diye kimse almaz. Kanada'dan da olsa...

Çünkü zaten bu markanın bir sitesi var.

Onu anlatmaya çalıştım ama konu sahibi çok agresifleşti. Daha dün La Senza'daydım. Aynı paralara çıktım zaten. Kanadadaki lüks avmden olması neyi değiştiriyor anlamadım. Bayrampaşa Forum Avm diyorum :)

Kullanmadığınıza inanıyorum, güveniyorum ama çeyizlik bir şey alınıcaksa etiketiyle kutusuyla faturasıyla almak ister herkes. Çok pahalı bir şey zaten. Problem olduğunda la senzaya götürebilmeliyiz. Onun dışında görmeden almak zaten riskli. Bu riski almaya değer fiyatlar olmalı.

Ne yorum yapacağımıza, kimin yorum yapacagına da konu sahipleri karışamaz.. Siz açık verirseniz burda herkes istediğini konuşur..

Dipnot: La Senza'da alt çamaşırlar 29 TL. 3 al 2 öde var. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu bir tercih meselesidir,konu sahibi ürünlerini sunmuş dileyen alır dilemeyen almaz gider mağazaya.bende bazı ürünlerimi kullanamıyorum,ki zamanında onlara ulaşmak için bütçemi zorladığımı bilirim.her ne kadar onlar dolap beklese de kıyılamayabiliyoruz çoğu zaman.

bende bir zaman geçmiş sezonun bir montunu(abercrombie) aradım yana yakıla nette sıfırını bulamadım,yurt dışından gelen bir üründü sonra birgün bir baktım ki sezon dışı o ürünü satan bir arkadaşı buldum ve hiç düşünmeden neredeyse aynı fiyata satın aldım ,üstelik arkasından dua ettim (2. el ama kullanılmamıştı ve bedeni küçükte olsa)

burada bu şekilde arkadaşa yüklenmenin çok ta anlamlı olduğunu düşünmüyorum.pazardan 10 tl ye alabileceğimiz ürünleri burada 15-20 tl satanları da topa tutalım o halde.ürünün temizliği,ne kadar kullanıldığı kumaşının kalitesi vs bunlar çok önemli,lütfen göz arda etmeyelim

unutmadan birde bunun özel mesaj kısmı var ki 50 tl dediğiniz ürüne 20 tl ye verin alayım diyenler var ,birde bunun pazarlık kısmı var ki öyle böyle değil.elbette yapılabilir ama her 2 tarafı da memnun edebilecek kadar yapılmalı ve istenmeli,orta yol bulunmalı. dün bende burdan bir arkadaştan aldım bir ürün pazarlık yapmayı istesemde yapamadım,çünkü onu mağdur edeceğimin zarara sokacağımın farkındaydım ,üzmeden kırmadan aldım dilerim bunun karşılığında elime gelen ürün de kişi de beni mağdur etmez!

Son düzenleme:
Sevgili Nil,
Çok teşekkür ediyorum yorumun için. Hitabın ve yazış şeklin ile çok güzel açıklamışsın..
Bana uygun gelen fiyatlar ne ise o şekilde satışa koydum. Kimseye alın diye bir zorlama getirmiyorum; öyle bir hisse kapılan varsa da "özgürsünüz AVM lerden almaya bunları" (tabi bulabilirseniz)..
Bu arada La Senza'dan birçok kez alışveriş yaptım, jartiyer çorapları, göğüs ucuna yapıştırılarak kullanılan türde sütyenler ve fetiş ürünler dışındaki hiçbir ürün kutuda verilmiyor.. Bunu La Senzadan alışveriş yapan insanlar zaten biliyorlardır ama ben ekliyim dedim..
Sevgiler :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…