Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlamayında fiyatlarınızı baya yüksek tutmuşunuz.
Sizi bilgilendirmek adına yazıyorum alıcıda değilim.
bukadar fiyatları yüksek tutarsanız satış yapmanız çok zor olacaktır.
sinirlenmenize gerek yok ozaman sizede iyi satışlar diyeceğim tabi satabilirseniz.
Ben sizin adınıza yazdım,gideceğim dediğiniz için,satışınız zor olacağı için
Malesef yanılmışım İyi akşamlar
Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat;
Mahallemin ara sokağındaki bir çamaşırcıdan alınmış şeyler olsalar evet, fiyatlar yüksek.
(La Senza olanlar için söylüyorum) Kanada'ya uçup orada lüks bir alışveriş merkezindeki lüks bir mağazadan toplamda yüzlerce dolar vererek aldığım şeyler için hayır, fiyatlar son derece normal. Tanesi 100 küsür Kanada dolarına aldığım büstiyeri ne kadara satabilirim..?
Kom marka olan ürünleri Türkiye'den aldım ancak ödediğim fiyat sattığımdan çok daha fazla idi.
Ve satışını yaptığım şeylerin hiçbirisi kullanılmadı.
İyi akşamlar diliyorum.
Haklısınız da böyle yüksek olunca fiyat insanlar 3 kuruş daha fazla veririm mağazadan alırım fikrine kapılabilir. Ben la senza görünce girdim başlığa almak isterdim ancak çok geldi bana da. Şu an la senza ürünlerine çok kolay ulaşabiliyoruz zaten. Hele indirimleri takip ettik mi güzel bir şeyler çıkıyor :)
Cok güzel Leoparlı Büst ... Nerede oturuyorsunuz?
Kom geceliğe mesela 90 lira demişsiniz zaten normalde de taş çatlasa 110-120 lira burdan almanın fazla bir karı yok ki hem sıfır ürün olduğunu tam anlamıyla nereden bileceğiz.
Kullanılmış şeyleri La Senza diye kimse almaz. Kanada'dan da olsa...
Çünkü zaten bu markanın bir sitesi var.