Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Keşke 3-4 gün daha bekleseydiniz daha garanti olurdu şimdi negatif çıksa acaba var da beta salgılanmaya başlamadı mı diye düşünüp yine emin olamayacaksınız. Her gün düşünmeye devam edeceksiniz. Ki büyük ihtimal çıkmaz daha yeni yerleşiyordur bebek varsa.
Merhaba o gün sonuc 1 çıktı bugün 6 gün kaldı adetime fakat bugün nedense karnım ağrıyor akıntım var beyaz sarımsı kokusuz gebelik fikrinide kafamdan çıkardım zaten şuan psikiyatrik depresyon ilaci kullanmaya başladım