• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan vermeye gidiyorumm

gotned

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
118
11
13
23
Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap

Kizlar yumurtlama 30 aralikti gun asiri degerlendirdik bugun kan vermeye gidiyorum duramadim uygulama adetime 8 9 gun gosteriyor yumurtlamanin üzerinden 7 gun gecti tuttuysa sonuc 5 bile olsa cikar dimi yaa lutfen cevap
Keşke 3-4 gün daha bekleseydiniz daha garanti olurdu şimdi negatif çıksa acaba var da beta salgılanmaya başlamadı mı diye düşünüp yine emin olamayacaksınız. Her gün düşünmeye devam edeceksiniz. Ki büyük ihtimal çıkmaz daha yeni yerleşiyordur bebek varsa.

sonucunuzu paylaşın lütfen, aynı gün yumurtlamışızz inşallah vardır bebeğiniz🥰

Merhaba kan sonucunuz çıktı mı
sonucunuzu paylaşın lütfen, aynı gün yumurtlamışızz inşallah vardır bebeğiniz🥰
Merhaba o gün sonuc 1 çıktı bugün 6 gün kaldı adetime fakat bugün nedense karnım ağrıyor akıntım var beyaz sarımsı kokusuz gebelik fikrinide kafamdan çıkardım zaten şuan psikiyatrik depresyon ilaci kullanmaya başladım

Back