- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Hemen konuya girim arkadaşlar 19 haftalık hamileyim cuma günü telefon geldi saglik ocagindan kan alicaklarmis bende o anda tam anlayamadım mesguldum ama simdi kafamda takildi zaten bundan 1 hafta önce kan verdim 3 lu test olurken. Bunun gereği var mi siz saglik ocaginda kan verdiniz mi gebelik ortasindayken
Bende saglik ocaginda kan vermiyorum ozeldeki testlerimi goturuyorum gerekenleri ordan yaziyolar canimHemen konuya girim arkadaşlar 19 haftalık hamileyim cuma günü telefon geldi saglik ocagindan kan alicaklarmis bende o anda tam anlayamadım mesguldum ama simdi kafamda takildi zaten bundan 1 hafta önce kan verdim 3 lu test olurken. Bunun gereği var mi siz saglik ocaginda kan verdiniz mi gebelik ortasindayken
selam kuzum naptın dogurdun mu :)Benden de alcaklardı ben gitmedim canım sağlık ocağına 2 kere gittim oda tetanoz aşısı için
Evet canım çok şükür :))selam kuzum naptın dogurdun mu :)
Evet canım çok şükür :))
Evet kuzum kız 37 haftada geldi aceleci kızım erken geldi :) darısı sana inşallah bol bool uyuu zira çok özleyeceksin uykuyucok sevindim birtanem :)
merak ediyordum seni kacinci haftada geldi melegin kizdi dimi
Evet kuzum kız 37 haftada geldi aceleci kızım erken geldi :) darısı sana inşallah bol bool uyuu zira çok özleyeceksin uykuyu(
Yok canım acil sezeryanogle yapayim ozaman bol bol uyuyayim :) amin canim benim insallah bende saglikla dogururum normal oldu sanirim dimi ?
Yok canım acil sezeryansuyum patladı ama hiiç sancım yoktu benim o yüzdeb suni ç verdiler onada bebeğimin kalbi dayanamadı yavaşladı acil sezeyana aldılar