• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan veremiyorum :(

nkayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.073
1.200
133
Merhaba arkadaşlar gebeyim ve evet kan vermekden ölesiye korkuyorum gebeyken de sık sık kan veriliyor bildiğiniz gibi :( Daha önce uzun bi süre vajinismus yaşadığım için o süreç’de kan vermek,iğne olmak gibi şeylerden’de çok korkar oldum,şimdi vajinismus bitti ama kan verme korkusu bitmedi.Bugün yine kan vermem gerekiyordu fenalaştım ve kalktım veremedim ( daha önce bayılmışlığım var kan verirken ) ama yarın mecburen gidip vermem gerekiyor kendimi sakinleştirmem gerekiyor ama yapamadım bugün :( çok üzülüyorum küçücük bir iğne yaa ama beynim anlamıyor bunu.

Bunun daha doğumu var,deyip,çekiliyorum.

Evet daha doğumu var, doğuma kadar aşısı var yine bi sürü kan vermesi var ama lanet olsunki o anki kaygımla bazı günler başa çıkıyosam,bazı günler başa çıkamıyorum :/

İğneden korkuyorsan nasıl doğum yapacaksın? Uçak korkusu için terapiye gideni duymuştum, iğne korkusu için de gidilir heralde.

öncelikle doğumu dert etme derim. ben de öyleyim normal doğum yaptım. bu sana moral olsun. ben eşimle falan giderdim elini tutardım iğneye bakmamaya çalışırdım falan.

İğneden korkuyorsan nasıl doğum yapacaksın? Uçak korkusu için terapiye gideni duymuştum, iğne korkusu için de gidilir heralde.

Bilmiyorum canım o an nasıl yapacağım rabbim güç verir diye düşünüyorum,beni de sinir eden bu zaten bu kadar güçsüz olmak o kaygı geldiği an hiç bir şey düşünemiyorum malesef :( 20 haftalık gebeyim öncesin de korksamda verdim kaç kez ama bugün olmadı yarın gelirim dedim kalktım çıktım.

O koltuga oturunca bakma koluna o ara tak kulaklıgunı muzık dınle kendını baska seye vermeye calıs

öncelikle doğumu dert etme derim. ben de öyleyim normal doğum yaptım. bu sana moral olsun. ben eşimle falan giderdim elini tutardım iğneye bakmamaya çalışırdım falan.

Ay maşallah ne kadar güzel normal doğum yapmanız ya..Bende öyle veriyordum ama bugün eşimide gözüm görmedi :) damarımı bulamadı alacak kişi bir kolumla baya uğraştı,sonra diğer kolumdan almak için o lastik gibi şeyi takıp sıkınca benim elim ayağım boşaldı dedim çok sıktın ben istemiyorum veremicem sonra yarın veririm dedim.

Ay maşallah ne kadar güzel normal doğum yapmanız ya..Bende öyle veriyordum ama bugün eşimide gözüm görmedi :) damarımı bulamadı alacak kişi bir kolumla baya uğraştı,sonra diğer kolumdan almak için o lastik gibi şeyi takıp sıkınca benim elim ayağım boşaldı dedim çok sıktın ben istemiyorum veremicem sonra yarın veririm dedim.

bak baya da dayanmışsın. demek ki çok da sorun değilmiş. uğraşıp durunca dayanamamışsın. verirsin bir dahakine . ama söyle durumunu işi bilen gelsin. çünkü özel durumun var. doğuma da yaparsın rahat ol ;)

bak baya da dayanmışsın. demek ki çok da sorun değilmiş. uğraşıp durunca dayanamamışsın. verirsin bir dahakine . ama söyle durumunu işi bilen gelsin. çünkü özel durumun var. doğuma da yaparsın rahat ol :KK66:

Değilmi haklısın aslında baya da dayandım diğer koluma geçmese direk alsa verirdim yine ama gerildim bekleyince, doğuma da Allah büyük ozaman onun sabrını ve gücünü verir buna inanıyorum. Çok sağol canım :)

Back