- 2 Ocak 2023
- 356
- 171
- 34
- Konu Sahibi kumru_asya89
Kızlar az önce kan verdim kesin gebelik için kaç olmalı değer ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0-5 ya da 0-10 hastaneye göre değişiyorKızlar az önce kan verdim kesin gebelik için kaç olmalı değer ?
0 yada 5 mi olması gerekiyor0-5 ya da 0-10 hastaneye göre değişiyor
Canım 5ten yukarısı çıkarsa gebelik var ama çok yeni olduğu anlamına geliyor ve belli aralıklarla kan verip artıp artmadığına bakılarak kesin sonuç veriliyor ama reglin geçmiş daha da yüksek rakamlar çıkar inşallah0 yada 5 mi olması gerekiyor
Yukarsı olucak0 yada 5 mi olması gerekiyor
Evet canım tebrik ederim bizede dua et lütfen bende bekliyorum reglime son 4kaldıŞükürler olsun hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah sizlerde güzel haber alırsınızEvet canım tebrik ederim bizede dua et lütfen bende bekliyorum reglime son 4kaldı
İnşallahİnşallah sizlerde güzel haber alırsınız
Yaaa ne mutlu size. Tebrik ederim . Allah bizlere de nasip etsin. Adetiniz geçti miŞükürler olsun hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de inşallah nasip eder evet bat 28 şubattıYaaa ne mutlu size. Tebrik ederim . Allah bizlere de nasip etsin. Adetiniz geçti mi
5 ten büyük olmalıKızlar az önce kan verdim kesin gebelik için kaç olmalı değer ?
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebriklerrrrr, Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi ve kolaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Evet çıktı çok şükür 374 sonucum5 ten büyük olmalı
Çıktı mı sonuç