Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deger ile hafta belli olmaz son adet tarihinize göre kaç haftalık olduğunuz anlaşılır ancakKaç haftalık oluyor yaa![]()
Hamilesinizzz tebrik ederim hayırlı olsun
Kasıklarım ağrıyor mide bulantısı oluyor ara araHayırlı olsun canımm. 5-6 haftalık hamilesin. Belirtilerin nelerdi?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah acaba idrarınız nasıl benimde şüphem var idrarım yağlı ve tuhaf kokuyor anlamadım gögüstede ağrı hassasiyet varKasıklarım ağrıyor mide bulantısı oluyor ara ara
Sadece gögüs hasasiyeti var yani cok değil amaHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah acaba idrarınız nasıl benimde şüphem var idrarım yağlı ve tuhaf kokuyor anlamadım gögüstede ağrı hassasiyet var
Göğüs hassasiyeti Bendede var iki gündürSadece gögüs hasasiyeti var yani cok değil ama![]()
Adet gününüz neydı yumurtlama takibi yapmişmıydınız bende yenı hamileyım yarın kan verecemKasıklarım ağrıyor mide bulantısı oluyor ara ara
Ocak 26 en son evet yumurtlama takibi yaptım ve ben cok uğraşmıştım şükür hayırlısı bu zamanaymş 2 senedir bekliyordumAdet gününüz neydı yumurtlama takibi yapmişmıydınız bende yenı hamileyım yarın kan verecem
Benımkıde 24 ocaktı yumurtlamaya göre 25 şubatta adet olmam gerekıyordu yumurtlamam 10 nu 11 e baglayan gece oldu bende yenı hamileyım adete bırgün kala cok cok sılık çizgiyle ögrendımOcak 26 en son evet yumurtlama takibi yaptım ve ben cok uğraşmıştım şükür hayırlısı bu zamanaymş 2 senedir bekliyordum![]()