• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan ve idrar testlerim pozitif olmasına rağmen doktorum gebelik yok dedi, bu durumu yaşayan var mı?

aegamze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
3
0
1
28
Kızlar en son 1 ocakta regl oldum. Klomen ve çatlatma iğnesiyle bir süredir tedavi görüyorum. 4 gün önce gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm ve sonraki 4 gün boyunca testlerim hep silik çizgi çıktı. Kan testi verdim 2 gün önce ve beta hcg 9.23 çıktı. Ancak bugün doktora gittiğimde gebelik göremiyorum dedi ve haftaya tekrar kontrole gelmemi söyledi. Eğer gebelik yoksa neden testlerim pozitif çıkıyor? Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 1000043147.jpg
    1000043147.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 7
Yukarıda yazmışlar zaten bu değerde kese gözükmediği için o şekilde söylemiştir. Keseyim görünce de bebek gözükmüyor diyecekler sonra bebeği göreceksiniz sonra kalp atışı canınızı sıkmayın gebelik daha yeni oluşuyordur 🌸

Yukarıda yazmışlar zaten bu değerde kese gözükmediği için o şekilde söylemiştir. Keseyim görünce de bebek gözükmüyor diyecekler sonra bebeği göreceksiniz sonra kalp atışı canınızı sıkmayın gebelik daha yeni oluşuyordur 🌸
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🤍

Back