bebeğim için (2 yaşında) tam idrar ve kan tahilili yaptırmak istiyorum kızlar.bunu devlet hastaneleri yapıyor mu?yapıyorsa hangi bölüme gitmeliyim?
özel hastanelerde bunu yaptırmanın ortalama ücreti nedir?bilgilendirin beni lütfeeen
bebeğim için (2 yaşında) tam idrar ve kan tahilili yaptırmak istiyorum kızlar.bunu devlet hastaneleri yapıyor mu?yapıyorsa hangi bölüme gitmeliyim?
özel hastanelerde bunu yaptırmanın ortalama ücreti nedir?bilgilendirin beni lütfeeen
Ankara için şunu söyleyebilirim, özel hastanelerde ortalama kan tahlili 15, idrar kültürü 15. Daha pahalı olan da var ama yaklaşık böyle. Sana tavsiyem bildiğin bir özel hastane ise daha doğrusu güvendiğin hemşiresi olan varsa oraya git, ben geçen ilk kez fatih ü. hast.beştepede oğlumun kanını aldırdım delik deşik oldu elleri ve kolları bir daha tövbe. Aile hek. hemşirelerine güveniyorsan oraya git orda 2 tahlil de yapılıyor hem de ücretsiz. Devlet yada ünv. hast de önce çocuk dr muayene edecek sonra tahlil isteyecek ki yaptırasın, ama şu var hemşireler günde bin tane kan aldığı için tecrübeli. Birde özel lab, düzen yada denge de sürekli kan falan alındığı için hemşireler çok pratik ama biraz pahalı.