- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Zeyno1Oemer
-
Canım benim BAT 8mayis. Sen ne yaptin. Var mı bir gelişme? Inşallah olumlu bir değer alırsın HayırlısıylaHayırlı olsun canom senin adetin kaçıncı günde pozitif gördün birde belirtin neydi benimde bat1 mayıs
Canım bugün 31 adetimin günü. Yumurtlama üstünden 14 gün geçti. Birşey yok şu an. Düne kadar ağrılrımvardı bugün ağrım yok. Acaba test mi yapsam 31. Güne hiç uzamamıştı adet siklusumCanım benim BAT 8mayis. Sen ne yaptin. Var mı bir gelişme? Inşallah olumlu bir değer alırsın Hayırlısıyla
Adetin Bi kaç gün kala ovulasyon testi koyu çıkıyorsa hamilelik olabiliyor. Bütün ay boyunca yumurtlama takibi yaptıysanız ovulasyon testi ile hamilelik ihtimali yüksek eğer test ile takip yapmadıysanız belki şuan yumurtlama yaşıyorda olabilirsin Rabbım inşallah hayırlısıyla nasip etsinEki Görüntüle 2263565
Bide merakımdan şu yumurtlama günü belirleyen testlerden yaptım adetime 3 gün var niye böyle gösterdi ?
Merhaba benim de adetime 4 gün vardı bugün yaptım gebelik testini sonuç negatif çok üzülmüştüm bu yazıyı okuduğuma sevindim benim daha 12 gün geçmedi. İnşallah hamileyimdir. Yoksa depresyone gircem.Yumurtlama gününü 12 gün geçmesi lazım canım kan tahlili için. Belirti olmak zorunda değil
Merhaba benim de adetime 4 gün vardı bugün yaptım gebelik testini sonuç negatif çok üzülmüştüm bu yazıyı okuduğuma sevindim benim daha 12 gün geçmedi. İnşallah hamileyimdir. Yoksa depresyone gircem.
AminnAmin canım sağolasın.
İnşallah canım. Güzel dileklerin için sağol. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Canım inşallah hamilesindir ama depresyona girme kolay olmadığını biliyorum bende çok stres yaşamıştım ama stres daha çok olumsuz etki yapıyor. Allah büyük vakti saati bellidir. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda
Canım bugün akşam yaptm negatifti. Adetim 1 gün gecikmiş olacak gece12den sonra. Klomen kullandım acaba o mu böyle geciktirdiEğer sabir edebilirsen 3.. 4 gün daha bekle derim. Ben dün yaptırdım Beta hcg kendimi çok halsiz hissediyordum. Sonuç: <0.100 . Fakat 8 gün önce yaptırdığım için çıkmadı sanırım. Dua ediyorum. Tüm bebek bekleyenler icin
Canım bugün akşam yaptm negatifti. Adetim 1 gün gecikmiş olacak gece12den sonra. Klomen kullandım acaba o mu böyle geciktirdi
Bende ayniyim , bata 6 gun kala basliyorum her ay , insallah bu ay son bulur bat 11 mayisIyi dayaniyorsunuz Ben bu testlere para vere vere bi hal oldum ama en iyisini yapıyorsunuz
O takvimlere uygulamalara guvenme derim , 5-6 aydir takvime gore deniyodum olmadi , bu sy ovulasyon testiyle denedim gunlerim farkli cikti , bat 11 mayis insallah hamile kalirim , sende dene bencekizlar kafam cok karisti ya, benim telefonumdaki takvime göre 17 nisan yumurtlama günümdü, simdi internetden baktim 21 nisan gösteriyor. Son 3 aya bakarsak 30, 31 ve 33 gün arayla adet olmusum. son adet tarihim 5 nisan.
yani yumurtlama ne zaman oldu ?
BendeeeeeeeMerhaba benim de adetime 4 gün vardı bugün yaptım gebelik testini sonuç negatif çok üzülmüştüm bu yazıyı okuduğuma sevindim benim daha 12 gün geçmedi. İnşallah hamileyimdir. Yoksa depresyone gircem.
Bu ay ben çok üzüntü yaşadım depresyona girdim ölümden beter olaylar duydum çok ağladım ovülasyon günümde. Belki ondan oldu.Kuzum geciktiren klomen değil stres stressnegatif düşünceleri kafandan at
Bende Ovülasyon testi ile takip ettim ve benimde 10 mayıs umarım güzel haberler alırıxO takvimlere uygulamalara guvenme derim , 5-6 aydir takvime gore deniyodum olmadi , bu sy ovulasyon testiyle denedim gunlerim farkli cikti , bat 11 mayis insallah hamile kalirim , sende dene bence
Ben bu testlerde tek anlamadığım çift çizgi oluraa 24-38 saat arasında yumurtlama olucak yazıyor fakat ben adetime yakın denemek için yine o testi yaptım yine çift çizgi çıktı tam nasıl yapılıyor ,Bende Ovülasyon testi ile takip ettim ve benimde 10 mayıs umarım güzel haberler alırıx
T çizgisi v cizgisi kadar koyu çıkınca yumurtlama oluyor canım zaten normalde lh hormonu vücutta herzaman var 2 cizgi çıkması gayet normalBen bu testlerde tek anlamadığım çift çizgi oluraa 24-38 saat arasında yumurtlama olucak yazıyor fakat ben adetime yakın denemek için yine o testi yaptım yine çift çizgi çıktı tam nasıl yapılıyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?