Gebeliğe Hazırlık Kan ve erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim BAT 8mayis. Sen ne yaptin. Var mı bir gelişme? Inşallah olumlu bir değer alırsın Hayırlısıyla :anneadayı:
Canım bugün 31 adetimin günü. Yumurtlama üstünden 14 gün geçti. Birşey yok şu an. Düne kadar ağrılrımvardı bugün ağrım yok. Acaba test mi yapsam 31. Güne hiç uzamamıştı adet siklusum

Eğer sabir edebilirsen 3.. 4 gün daha bekle derim. Ben dün yaptırdım Beta hcg kendimi çok halsiz hissediyordum. Sonuç: <0.100 . Fakat 8 gün önce yaptırdığım için çıkmadı sanırım. Dua ediyorum. Tüm bebek bekleyenler icin

Eki Görüntüle 2263565
Bide merakımdan şu yumurtlama günü belirleyen testlerden yaptım adetime 3 gün var niye böyle gösterdi ?
Adetin Bi kaç gün kala ovulasyon testi koyu çıkıyorsa hamilelik olabiliyor. Bütün ay boyunca yumurtlama takibi yaptıysanız ovulasyon testi ile hamilelik ihtimali yüksek eğer test ile takip yapmadıysanız belki şuan yumurtlama yaşıyorda olabilirsin Rabbım inşallah hayırlısıyla nasip etsin

Yumurtlama gününü 12 gün geçmesi lazım canım kan tahlili için. Belirti olmak zorunda değil 😊
Merhaba benim de adetime 4 gün vardı bugün yaptım gebelik testini sonuç negatif çok üzülmüştüm bu yazıyı okuduğuma sevindim benim daha 12 gün geçmedi. İnşallah hamileyimdir. Yoksa depresyone gircem. 😞

Merhaba benim de adetime 4 gün vardı bugün yaptım gebelik testini sonuç negatif çok üzülmüştüm bu yazıyı okuduğuma sevindim benim daha 12 gün geçmedi. İnşallah hamileyimdir. Yoksa depresyone gircem. 😞

Canım inşallah hamilesindir ama depresyona girme kolay olmadığını biliyorum bende çok stres yaşamıştım ama stres daha çok olumsuz etki yapıyor. Allah büyük vakti saati bellidir. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda 🙏

Canım inşallah hamilesindir ama depresyona girme kolay olmadığını biliyorum bende çok stres yaşamıştım ama stres daha çok olumsuz etki yapıyor. Allah büyük vakti saati bellidir. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda 🙏
İnşallah canım. Güzel dileklerin için sağol. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.🙏

Eğer sabir edebilirsen 3.. 4 gün daha bekle derim. Ben dün yaptırdım Beta hcg kendimi çok halsiz hissediyordum. Sonuç: <0.100 . Fakat 8 gün önce yaptırdığım için çıkmadı sanırım. Dua ediyorum. Tüm bebek bekleyenler icin
Canım bugün akşam yaptm negatifti. Adetim 1 gün gecikmiş olacak gece12den sonra. Klomen kullandım acaba o mu böyle geciktirdi

Az önce kahve rengi azıcık akıntı geldi peçeteye ve devamı da geliyor gibi az az. Sanırım adet olucam

kizlar kafam cok karisti ya, benim telefonumdaki takvime göre 17 nisan yumurtlama günümdü, simdi internetden baktim 21 nisan gösteriyor. Son 3 aya bakarsak 30, 31 ve 33 gün arayla adet olmusum. son adet tarihim 5 nisan.
yani yumurtlama ne zaman oldu ?
O takvimlere uygulamalara guvenme derim , 5-6 aydir takvime gore deniyodum olmadi , bu sy ovulasyon testiyle denedim gunlerim farkli cikti , bat 11 mayis insallah hamile kalirim , sende dene bence

O takvimlere uygulamalara guvenme derim , 5-6 aydir takvime gore deniyodum olmadi , bu sy ovulasyon testiyle denedim gunlerim farkli cikti , bat 11 mayis insallah hamile kalirim , sende dene bence
Bende Ovülasyon testi ile takip ettim ve benimde 10 mayıs umarım güzel haberler alırıx🥰😊

Bende Ovülasyon testi ile takip ettim ve benimde 10 mayıs umarım güzel haberler alırıx🥰😊
Ben bu testlerde tek anlamadığım çift çizgi oluraa 24-38 saat arasında yumurtlama olucak yazıyor fakat ben adetime yakın denemek için yine o testi yaptım yine çift çizgi çıktı tam nasıl yapılıyor ,

Ben bu testlerde tek anlamadığım çift çizgi oluraa 24-38 saat arasında yumurtlama olucak yazıyor fakat ben adetime yakın denemek için yine o testi yaptım yine çift çizgi çıktı tam nasıl yapılıyor ,
T çizgisi v cizgisi kadar koyu çıkınca yumurtlama oluyor canım zaten normalde lh hormonu vücutta herzaman var 2 cizgi çıkması gayet normal

Back