- 17 Nisan 2019
- 52
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Zeyno1Oemer
-
Yumurtlama gününü 12 gün geçmesi lazım canım kan tahlili için. Belirti olmak zorunda değilMerhaba hanımlar,
Yumurtlama gününe 5gün kala’dan itibaren yumurtlama gününe kadar hergün ilişkiye girdik. Ve eşimle ilk kez ilişkiye girmiştik.
Biliyorum nasip kısmet işi ama sabırsızlanıyorum çok.
Adetime 3 gün var, bugün kan testi yaptırdım akşama cıkıcak sonuçlar birde erken gebelik testi yaptım o negatif çıktı, sizce kan testi için çok erken miydi ?
Birde hiç bi belirti Yok bende sizde belirti olmuşmuydu ? Çok kafama taktım ama yani olmicak diye değil meraktan sürekli araştırdım
Bugün yumurtlama gününü saymazsam tam 12. Gün inşallah olurYumurtlama gününü 12 gün geçmesi lazım canım kan tahlili için. Belirti olmak zorunda değil
İnşallah kuzum. Hayırlı sonuçlarla gel bizede bildirBugün yumurtlama gününü saymazsam tam 12. Gün inşallah olur
Adetiniz gecikip mi yaptınız testi peki ?Erken daha cnm .erken gebelik testi yaptım bende sabah cift cizgiyi gördüm kan verdim bekliyorum.
Ama seninki cok erken biraz daha bekle derim
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahErken daha cnm .erken gebelik testi yaptım bende sabah cift cizgiyi gördüm kan verdim bekliyorum.
Aslında 3 aya göre gecikmedi.Adetiniz gecikip mi yaptınız testi peki ?
Hayırlı olsun canom senin adetin kaçıncı günde pozitif gördün birde belirtin neydi benimde bat1 mayısErken daha cnm .erken gebelik testi yaptım bende sabah cift cizgiyi gördüm kan verdim bekliyorum.
Rabbim sana da bana da hepimize bu ay nasip etsin hamile olmakBenım 5 gün gecikti regl hala bir test yapmadım beklemedeyim sizde öyle yapın
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere :)Aslında 3 aya göre gecikmedi.
Yarin olmam lazimdi.
Ben onceki adet duzenime göre hesapladim 2 gun gecikti
Iyi dayaniyorsunuz Ben bu testlere para vere vere bi hal oldum ama en iyisini yapıyorsunuzBenım 5 gün gecikti regl hala bir test yapmadım beklemedeyim sizde öyle yapın
Canım üzülmekten daha iyi boşa hayal kırıklığı yaşamaktan. Lütfen kendine çok aktivite hazırla kafanı dağitIyi dayaniyorsunuz Ben bu testlere para vere vere bi hal oldum ama en iyisini yapıyorsunuz
Eşimin haberi bile yoktu, Çarşamba özele gidip kanda gebelik testi yaptıracağız bakalım ne çıkacak :)Iyi dayaniyorsunuz Ben bu testlere para vere vere bi hal oldum ama en iyisini yapıyorsunuz
Sagol cnm adetten 23 gun sonra cift cizgi cikti ama halen inanmiyorum.Hayırlı olsun canom senin adetin kaçıncı günde pozitif gördün birde belirtin neydi benimde bat1 mayıs
Aminnn cümlemize içinde de sizlere insAllahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere :)
Amin canım sağolasın.Sagol cnm adetten 23 gun sonra cift cizgi cikti ama halen inanmiyorum.
Sol gogus ucum cok agirdi 3 gun.
Kasik batmam halsizlik mide yanmasi vardı hayırlısı olsun senn icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?