Gebeliğe Hazırlık Kan ve erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Merhaba hanımlar,
Yumurtlama gününe 5gün kala’dan itibaren yumurtlama gününe kadar hergün ilişkiye girdik. Ve eşimle ilk kez ilişkiye girmiştik.
Biliyorum nasip kısmet işi ama sabırsızlanıyorum çok.
Adetime 3 gün var, bugün kan testi yaptırdım akşama cıkıcak sonuçlar birde erken gebelik testi yaptım o negatif çıktı, sizce kan testi için çok erken miydi ?
Birde hiç bi belirti Yok bende sizde belirti olmuşmuydu ? Çok kafama taktım ama yani olmicak diye değil meraktan sürekli araştırdım

Yumurtlama gününü 12 gün geçmesi lazım canım kan tahlili için. Belirti olmak zorunda değil

Erken daha cnm .erken gebelik testi yaptım bende sabah cift cizgiyi gördüm kan verdim bekliyorum.
Ama seninki cok erken biraz daha bekle derim

Erken daha cnm .erken gebelik testi yaptım bende sabah cift cizgiyi gördüm kan verdim bekliyorum.
Ama seninki cok erken biraz daha bekle derim
Hayırlı olsun canom senin adetin kaçıncı günde pozitif gördün birde belirtin neydi benimde bat1 mayıs

kizlar kafam cok karisti ya, benim telefonumdaki takvime göre 17 nisan yumurtlama günümdü, simdi internetden baktim 21 nisan gösteriyor. Son 3 aya bakarsak 30, 31 ve 33 gün arayla adet olmusum. son adet tarihim 5 nisan.
yani yumurtlama ne zaman oldu ?

Bide merakımdan şu yumurtlama günü belirleyen testlerden yaptım adetime 3 gün var niye böyle gösterdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…