Kan var Kan. yardım

C

CoskuylaYasamak

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi CoskuylaYasamak
ya kızlar bişey soracagım bugun tuvalete cıktım bastan biraz seert geldi tuvaletim sonra yumusak olarak geldi sonra klazete bi baktım kıpkırmzı olmus sanki adet olurken tuvaletini yaptıgında idrarla aktıogında kanda akar yaa önce adet sandım fakat bi baktım adetim deil makattan gelio ne edeceğimi bilemedim korktum baya. sonra akdsam yine girdim salaklık zorladım biraz kendimi biraz daha kanadı yani baya kan geldi yine akmadı bu sefer peceteye sildim simdi orsaı biraz acıo zorladıgımdan dolayı. ya hiç daha önce bööle bişey olmamsıtı kızlar sizce sorun ne olblir bu arada hemen basurmu die ayna ile kontrılde ettim aynada baktım normal dururken biey yok ıkınıncada bişey yok hiç gayet düzgün duruo ne olabilirki ya damar catlaması mı yoksa basurmu inş. hiç bişey deildir yaa valla korkuom yaa gecsinn lütfen benim gibi olan varsa cevap versin nolur delikafadulden

CANIM korkma..ama doktorada gitmeyi ihamel etme..
sanırım hemoraid canım anlattıklarına göre...

evet canım hemeroidde olabilir ciddi bişeyde hemen doktora ğidiyorsun bi bakktır zaten doktorun seni yönlendirecektir ,ğeçmiş olsun

bazen bende de oluyor fakat bir iki damla kan geliyor. damar çatlaması. seninki büyük bir ihtimalle basur hemen doktora gitmelisin cnm ihmale gelmez. geçmiş olsun

ya normalde hiç olmazdı ööle bi ikayetimde yoktu ama nedense birden böle bişey oldu dünden beri tuvalete gitmiom büyük için korkuom yine gelir die bakalım sonuna kadar dayanacagım damar catladıysa iyileşşin ööle yapayım :) acaba ben mi abartıyorum yaa ama kızlar popodan aynı adet döneminde klozetin idrarla aktıgında kırmızı olması gibiydi yaa ve kalktıgımda 2 damla kan aktı klozetin içine sizce bu normalmi ya ben cok korkuyorum yaa ben ameliyat falan olmak istemiom yaa nie olurki hemoroid yaa baska bööle olan avrsa lütn paylaşşın ben cidden korkuom off

Öncelikle geçmiş olsun.. Böyle birşey benim başıma da gelmişdi senin şuanki paniğini çok iyi anlıyoruma.s
Ben kanamadan soraki gün fenalaşmıştım hastaneye gittim apar topar.. Ufak bi mide kanaması olmuş. Benimde makattan kan gelmişti... Bence ihmal etme birşey olmayabilir ama sen genede dikkat et kendine... Bir de çok acı falan mı yedin yada kuru birşeymi sindirimi zor bişey falan...:uhm:

Öncelikle geçmiş olsun.. Böyle birşey benim başıma da gelmişdi senin şuanki paniğini çok iyi anlıyoruma.s
Ben kanamadan soraki gün fenalaşmıştım hastaneye gittim apar topar.. Ufak bi mide kanaması olmuş. Benimde makattan kan gelmişti... Bence ihmal etme birşey olmayabilir ama sen genede dikkat et kendine... Bir de çok acı falan mı yedin yada kuru birşeymi sindirimi zor bişey falan...:uhm:

aslında bi önceki gün baya çok katı seyler yedim sidirimi zor olan ve ayrıca sabaha karsı mide krambı gecirdim fakat ilac alınca geçti yediklerim ertesi günü çıktı işte dediğim gibi oldu ya aslında bende ilk cok zorlamadan dolayı damar catlamıs olabileceğini dşünğom ama bakalım artk korktum baya bi şimdi hiç bişeyim yok büyük tuvalete gitmedim daha bakalım gidince göreceğim ne olacak bu arada teşekkür ederim ilgilenenler için sanda gecmiş olsun canm

X