kan uyusmazligi:(

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
34
Kizlar ben 0rh negatif im ,esim Arh poztif . internete baktim kan uyusmazligi oluyormus, hamile kalirsam sıkıntı mi olur yani

Hayır kan uyuşmazlığı iğnesi yapıyorlar merak etmeyin.
Bende negatifim ve tabiki eşimde negatif çok şükür bizde öyle sorun olmadı.

Galiba ilk hamilelikte değilde ikinci hamilelikte yapılıyor o iğneler.

Kizlar ben 0rh negatif im ,esim Arh poztif . internete baktim kan uyusmazligi oluyormus, hamile kalirsam sıkıntı mi olur yani
eşimle benim de var uyuşmazlığımız. hamile kalırsanız bir sıkıntı yok. hamilelikte bir aşısı var bir de doğumdan sonar 3 gün içinde yapılması gereken aşısı var. hamile kalmaktan korkmayın

Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz

Kan uyusmazligi bilindigi gibi esler arasindaki bir durum degildir. Anne ile bebek arasinda olan bir durumdur. Ilk hamile kaldiginizda eger kanamaniz ya da dusugunuz olursa hemen rohgam ignesi yapilir. Normal bir surec yasarsaniz da indireckt cooms diye bir tahlil vardir o yapilir o tahlilin negatif cikmasi beklenir. Sonuc negatif oldugunda 28. Haftada ( eskiden dogumdan sonraki 3 gun icinde yapilan igne ) yine rhogam ignesini olursunuz.
Korkulacak bir durum degil. Simdiden kendinize eziyet etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…