Kan uyuşmazlıği

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
Slm kızlar ben su an ikinci hamileligimin 8.haftasındayım evlenırken ve bide kan grubumu ogrenmek uzere ıkı kere kan tahlılı yaptırmıstım geçmişte arh pozitif cıkmıstı eşiminkide aynı grup ilk dogumu yaptım ve bana ıgne falan vurulmadı cunku bız kan grubumuz aynı bılıyoduk ama bu sefer 3 kere testımı tekrarladılar ve arh negatif cıkıyo yani benim kan grubum negatifmiş şimdi ben ne yapacagım dusuk tehlıkesıde var ilk dogumda iğne vurulmadıgım için bebegimde sorun olurmu daha doktorumla görüşemedim cok endişeliyim lütfen bilgisi olan cevap yazsın lütfennn

çocuğun varmı ? varsa onlarda bir prıblem varmı? herşey normalse bence korkmana gerek yok ama tabi doktorun dediği önemli herşeyin heyırlısı sağlıkla doğsun

bizde var kan uyuşmazlığı. benim .4. gebeliğim. ama .3 sü düşükle sonuçlandı. her doğumun ve düşüğün arkasından bana iğne yapıldı. mutlaka dr.danış. benim a rh - eşimin 0 rh +

doktora danış mutlaka en iyisini o bilir...içini ferah tut ..hayırlı doğumlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…