Kan uyuşmazlığı?

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
26
Kan uyuşmazlığım var 20. Haftaya girdim gebelikte. Doktor kanaman olursa iğneyi erken vuralım dedi. Merak ettiğim şey bu kan uyuşmazlığım yüzünden az mı hareket etmeliyim düşük riski erken doğum veya ölüm riski varmıdır bu durumu yaşayan varmı ?

Yengemle abimde vardı kan uyuşmazlığı ilk iki çocukta hiçbir sorun yaşamadılar hareketle vs ile düşme durumu olmaz demişti doktorumuz tamamen grup uyuşmazlığından vücudun hamileliği kaldıramaması gibi bişey demişti iki hamilelikte de iğne oldu sorunsuz şekilde sağlıklı doğumlarını yaptı üçüncü çocuğunda iğneye gerek olmadığını söylediler 22. haftadan sonra kanamaları oldu bebeğin suyu az az geliyordu çok uzun süre aylarca hastanede yattı yedi aylık doğuma aldılar bebek bir ayda küvözde yaşadı sonra taburcu oldu yani iki çocuktan sonra kan uyuşmazlığı daha ciddi sonuçlar doğuruyor o yüzden hiç korkmayın sadece kendinizi bi tık daha esirgeyin her ihtimale karşı o kadar hamileliğinizin tadını çıkarın zaten dünyada milyonlarca kişinin uyuşmazlığı var hastalık değil bişey değil hamilelik çok güzel bi süreç bende şuan hamileyim gün gün uygulamadan takip ediyoruz ya bebişin sürecini aşırı heyecan verici tadını çıkarın yani inanın daha yolun başındasınız bunun ikili üçlü testleri var hastalık ihtimali gösteren sonuçlar da olacak her durumda herşeyi takıp düşünürsek zaten bebişimiz olumsuz etkilenir o yüzden pamuklara sarıp sarmalayarak bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum

Kızları sizlere birşey danışmak istiyorum bundan altı ay önce 7 haftalık düşüğüm oldu ve kan uyuşmazlığı olduğunu ben bilmiyordum düşükten sonra öğrendim ve sonrasında uyuşmazlık için iğne vuruldum şuan tekrardan hamileyim 6 haftalik çok da tedirginim bu durumu yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…