Merhabalar. 30 yasindayim. Tüp bebek tedavisiyle 3.denemede ilk defa hamile kaldigimi öğrenmiştim. Çok tarifi olmayan bir duyguydu. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Ama benim maalesef sürmedi. Sorum şu; gittiğim doktor üçüncü kez beta istemişti değerim istenilen gibi yukselmemistj o yüzden sıkı takibe almak istedi. gebeliğim 7. Haftaya kadar sürdü kese kalp atışı her şey güzeldi. Yine de takip etmeye devam dedi. Ta ki ani kanamam olana kadar. Birden gelen kanamayla acile koştum. Acil sıralarını tahmin edersiniz. Acil doktoru alltan muayene etti ve kalp atışı şu an devam ediyor dedi. Şuan bir şey belli değil ama Düşük riski dendi. Tahlil falan yapıldı ve kaç saat sonra kan uyuşmazlığı iğnesi verip eve gönderdiler. Başka.hic bir işlem yapılmadı. Akşama kadar kanama durdu ve kahverengi lekenlemeyle devam etti. İçim rahatlamıştı . 2 gün sonra kendi doktoruma kalp atışı için gittigimde kalbinin durduğunu ogrendim Allah'ım ne acıydı dilerim ki hiç kimse bu hayal kırıklığıni yaşamasın dünyam başıma yıkıldı. Arkadaşlar acaba bebeğimin kalbinin durması kan uyuşmazlığı sebebinden miydi iğneyi yapmaları bir önlem miydi ben çok agladigim için hiç bir şey soramadım onlara ya da acilde düşük olmaması için serum mu verilmeliydi ne bilim ya da herhangi baska bir şey . Yaşayan varsa bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. Çok uzun oldu hakkinizi helal edin . Şimdiden çok teşekkür ediyorum