Ben sorunuzu tam anlayamadım kan uyusmazligi ile ilgisi ne?Merhaba anneler benim bir oğlum var ikinci gebeliğim düşük oldu düşük olmadan 2saat önce iğne yapıldı ama malesef bebeğimi kaybettim 7+6lardaydim şimdi öğrenmek istediğim böyle olup güzel bir hamilelik geçirenler var mı ya da tedavi falan uygunlandi mi çok korkuyorum lütfen beni bilgilendirir misiniz
İlk cocugunuzdan sonra igne vurulmadi mi?Merhaba anneler benim bir oğlum var ikinci gebeliğim düşük oldu düşük olmadan 2saat önce iğne yapıldı ama malesef bebeğimi kaybettim 7+6lardaydim şimdi öğrenmek istediğim böyle olup güzel bir hamilelik geçirenler var mı ya da tedavi falan uygunlandi mi çok korkuyorum lütfen beni bilgilendirir misiniz
Bu konu hakkında bilginiz olsaydı anlayabilirdinizBen sorunuzu tam anlayamadım kan uyusmazligi ile ilgisi ne?
İlk cocugunuzdan sonra igne vurulmadi mi?
İlk çocuğum da 25 haftalıkken yaptılar benim kanimi taşıyor diye doğumdan sonra yapılmadi ikinci gebelikte 8haftaya girmeden lekelenme oldu gittim iğne yapıldı ama düşük oldu şimdi tekrar gebe kalınca yada kalmadan bir tedavi gerekiyor muİlk cocugunuzdan sonra igne vurulmadi mi?
Tabi ki gerekiyorİlk çocuğum da 25 haftalıkken yaptılar benim kanimi taşıyor diye doğumdan sonra yapılmadi ikinci gebelikte 8haftaya girmeden lekelenme oldu gittim iğne yapıldı ama düşük oldu şimdi tekrar gebe kalınca yada kalmadan bir tedavi gerekiyor mu
Gayette bilgim var merak etmeyin daha 2 hafta önce kanamam olduğu için uyuşmazlık iğnesi oldum. Sorunuz sanki düşük sonrası tekrar düşük riski yaşar mıyım sağlıklı ilerler mi anlamı uyandırdı bende o yüzden sordumBu konu hakkında bilginiz olsaydı anlayabilirdiniz
Aynen bende bir hafta önce oldum ama dayanamadı düştü siz kaç ayliksiniz aslında ikisi hakkında bilginiz var mı beni biraz aydınlatır misinizGayette bilgim var merak etmeyin daha 2 hafta önce kanamam olduğu için uyuşmazlık iğnesi oldum. Sorunuz sanki düşük sonrası tekrar düşük riski yaşar mıyım sağlıklı ilerler mi anlamı uyandırdı bende o yüzden sordum
Kalbi atmadi ki hiçBebeğin kalp atisi alındıktan sonra düşük olunca hemen yapılması gerekiyor zaten doğumdan sonrada 72 saat içinde yapiliyor
Kalbi atmadi ki hiç
7+6 boş gebelik miydiKalbi atmadi ki hiç
Merhaba kendiniz mi düşürdünüz yoksa küretaj mı oldunuz ?İlk çocuğum da 25 haftalıkken yaptılar benim kanimi taşıyor diye doğumdan sonra yapılmadi ikinci gebelikte 8haftaya girmeden lekelenme oldu gittim iğne yapıldı ama düşük oldu şimdi tekrar gebe kalınca yada kalmadan bir tedavi gerekiyor mu
Kendim düşürdümMerhaba kendiniz mi düşürdünüz yoksa küretaj mı oldunuz ?
Ben de sanırım düşük yapıyorum ve peçeteye koyu bir akıntı geldi de …sizin nasıldı düşüpünğz ben yurtdışındayım ve çok korkuyorum malesef burda dr ye de ulaşım pek mümkün değilKendim düşürdüm
Hastaneye gitmelisinizBen de sanırım düşük yapıyorum ve peçeteye koyu bir akıntı geldi de …sizin nasıldı düşüpünğz ben yurtdışındayım ve çok korkuyorum malesef burda dr ye de ulaşım pek mümkün değil
Hastaneye burda malesef gidemiyorsunuz 8-9saat acilde bekletiliyorsunuz ve günün sonunda hiç ama hiç bişey yapmıyorlar….şimdi doktor randevusu aldım sağlık olursa bugun bakacaklarHastaneye gitmelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?