Yorumunuz icin tskr ederim ama şu var ben igne vurdurmak istemedim degil ilk dogumumda ailevi skntilarim oldu ve hastaneden çikişim berbatti talihsizlik geldi basima ve o arada unutuldu hemsirelerde hatirlatmadi bende unuttum kurtaj konusu ise o zmnlr esimle bosanma asamasinda oldugum icin doktora kurtajdan sonra igne vurulmak istemedigimi belirttim nedenini sordugunda ise esim ile bosanacagimi o yuzden gerek duymadigimi belirttim ama evliligimiz devam ediyor bende pişmanim ama iş işten gecti ve simdi korkuyorum bebegimin sagligi acisindan endise ediyorumKan uyusmazligi hayati tehlike olabilir diye biliyorum. Neden iğne vurdurmak istemiyorsunuz?
Ayni sorun bendede var. Ben iğnelerimi vurdurmuştum. Hiç bir zararıda olmadı
İhmal etmeyecegim tskr ederim yardiminiz icinIlk gebelikte bebeğe tehlikesi yok ama ikinci gebelikte iğneleri ihmal etmeyin. Bebeginiz kansızlık çekebilir.
Sağolun yorumunuz bir nebze de olsa icimi rahatlattiHamileliğin 7. Ayında vuruluyorsunuz. Hastaneden çıkarken doğum sonrası herkese iğne vurulmuyor. Sadece anne ile bebekte uyuşmazlık varsa vuruluyor. Belki de gerek kalmadı ondan vurmadılar. Şuan kanama olmadığı sürece 7. Aya kadar bir iğne olmuyor
28 haftada vuruluyo iğne aksi bi durum olmadıkça daha iğneye çok varMerhaba gecenlerde hayalet cizgi cikan testimi sizlerle paylasmistim ama tek sorunum bu degil benim esimle kan uyusmazligim var ilk dogumumdan sonra igne yapilmadi cunku hastanede sorun yasadim ve pesine dusmedim 2. Gebeligimde ise kurtaj oldum ve yine kan uyusmazligi ignesi vurulmadim simdi yine hamileyim sanirim testte hayalet cizgi cikti ve bazi belirtiler var fakat kafama takilan sey onceki igneleri vurulmamam bu gebeligime sorun yaratir mi bilgilerinize ihtiyacim var simdi diyeceksiniz dr git gidicem gebeligim belli oldugu an gidicem ama dr gidene kadar icim icimi yesin istemiyorum simdiden tskr ederim
tskr ederim yorumunuz icin28 haftada vuruluyo iğne aksi bi durum olmadıkça daha iğneye çok var
İlk gebeligimde iğne vurulmadim. Kan grubum 0 pozitif saniyordum ve bakilmadi kan. Sonra bir dusuk bir olu dogum ve yine bakilmadi. Doktorlarin aklina nasil gelmez anlamiyorum. 1 ay once 36 haftalikken 4. Gebelikte nstler boZuldu aldilar oglumu 2 saat yasadi. Sonra ogrendim kan grubum negatifmis. Bu cagda olur mu denilcek cinsten bir hata sonucu bebeklerimi kaybettim. İlk gebelik sonrasi igne vurulmadigim icin zaten sagliksiz olurdu dedi doktorlar. Bebekler belirti verip sisermis anne karninda ama benimkiler 36 ya kdar sorunsuz geldi. Belki anlasaydik kan degisimi yapiliyormus bebege anne karninda.