Arkadaşlar 23 haftalik hamileyim 5 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olucam birde Bebek doğunca olucam. Sorum şu ikinci gebelikte nasıl bir sorun oluyor?
Bugün hemşire bana ikinci çocukta düşük riski var, bebek olmama ihtimali var dedi . İhtimal bile olsa korkutucu şeyler başından geçen oldu mu bu durum ?
Arkadaşlar 23 haftalik hamileyim 5 hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesini olucam birde Bebek doğunca olucam. Sorum şu ikinci gebelikte nasıl bir sorun oluyor?
Bugün hemşire bana ikinci çocukta düşük riski var, bebek olmama ihtimali var dedi . İhtimal bile olsa korkutucu şeyler başından geçen oldu mu bu durum ?
Ben yasamadim oyle bisey fakat kayinvalidemle esinde varmis her dogumdan sonra igne olmus kayinvalidem sorunda yaaamamislar bi akrabamda da vardi onunda 3 cocugu oldu. Dusuk ihtimali ve cocugun olmama ihtimali herkeste var. Herkes icin var olan bir ihtimal seni strese sokmasin canim. Hicbir sorunu olmayanlar dusuk yasiyor saglikla cocugu olanlar ikinci ucuncu icin tedavilere basliyor.
O risk iğne olmayanlar için geçerli. Malum halkımız çoğu şeyi reddeder oldu. Anne rahminde ya da doğumdan kısa süre bebek ölümü de oluyor eğer sonraki bebek - olursa. Aşıyı olmanız yeterli bunlardan korunmak için.